reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

Jak mierze Konrada to ma okolo 69 i mam nadzieje,ze wazy okolo 7300(moge sie mylic) i juz jest szczuply:happy2:.
Lil,ale ona nie ma apetytu czy co sie dzieje?

reklama
Dziwne sa te wagi...Oliwka wyglada na paczusia,a moj Konrad niby 6 cm krotszy i wazy 700 g mniej i jest chudy:happy2:

No własnie Tycia, masz rację. Choc Oli kompletnie zastopowała z przybieraniem. Jeszcze niedawno miała takie trawde zbite ciałko, a teraz jakies miękkie się zrobiło :confused: No ale obważanki na nogach ma :-D

A Wiktoria na zdjeciach taki pulpecik,a wazy 7220 g:happy2::rofl2:.Moj tyle wazy(no 3 cm dluzszy) i chudzielec:-p.Faceci inaczej jednak przybieraja,oni w ogole sa dziwni:-p:rofl2:.

Tycia z tym wzrostem Wiki to mój pomiar, nóg jej zbytnio nie prostowałam;-)Ubranka nosi 68 i 74 niektóre. Polaski ma niczego sobie:-D, no i wałeczki na nóziach, no pulpecik jest, nie da się ukryć, a waga chyba akuratna.

Kuba-Kubulinek-Bąbelinek
wzrost 62 cm.(urósł 10 cm. od urodzenia)
waga 8100 g
Taki króciutki Pączuszek.

no kurcze jak patrze ile te wasze dzieciaczki waza to wpadam w depresje. Martyna niby ma dobry apetyt. ladnie zjada zupke i mleko (120 ml). a pediatra kazlam mi zaprawiac 2x dziennie mleko kaszka raz ryzowa raz kukurydziana i kukurydziana wszystkie dania ze sloika. mam nadzieje ze troche przytyje ta moja bidulinka :tak:

reklama
lil kate nie martw się:-):-):-)!!!!! Każde dziecko ma inne tempo wzrostu.Ważne,że mała jest zdrowa i radosna.:angry::angry::angry::-):-):-)

Do góry