reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Na apetyt sa dobre kiszonki,np. ogóreczek pół godziny przed obiadem.
Ooo, dobrze wiedziec. To chyba musze ograniczyc kiszonki, bo Milenka ostatnio ma mega apetyt i je jak nie w siebie.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
No tak nie tylko wzrost,ale też piersi u dziewczyn i włoski hormonalne
Susu taka jest uroda Laili,że drobinka.Nie ma co sie martwic dopuki dobrze sie rozwija i nie ma niedoborów w organizmie.
Dokladnie, Susu nie martw sie. Niech Lailusia rozwija sie we wlasnym tempie.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Bylismy wczoraj na bilansie dwulatka (okazał sie niby obowiazkowy w naszej przychodni, a ponieważ nie chciałam robic zamieszania tym miłym paniom to sie przeszlismy a co;-):-))
Hubek ma 89cm wzrostu i waży 11,5 kg, czyli wzrost chyba na 75 centylu a waga 10-25 centyl
Hubek ma 89cm wzrostu i waży 11,5 kg, czyli wzrost chyba na 75 centylu a waga 10-25 centyl
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Bylismy wczoraj na bilansie dwulatka (okazał sie niby obowiazkowy w naszej przychodni, a ponieważ nie chciałam robic zamieszania tym miłym paniom to sie przeszlismy a co;-):-))
Ale rzeczywiście drobinka z Hubka,Kuba tego samego wzrostu(ale kilo cieższy)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Justynka,to masz w domu mojego Konrada,bo ma 90 cm i wazy 11700.Prawie identyczne...chudzielce;-)
ano chudzielce
ale z drugiej strony cieszę się, ze ma taka budowę ciała, bo jakby tak miał tendencje do przybierania na wadze to bym miała w domu małego klopsa, bo tyle co on je
agusia9915
Matka wariatka
co lekarz to lepsza waga i wzrost
15.800 niby i 92.8 hmm
15.800 niby i 92.8 hmm
reklama
Podziel się: