reklama
M
Melanie
Gość
no zobacz a jest "starszy"od Pariski
mówiłam , że okruszek z Kubusia
Paris ma 4000g
mówiłam , że okruszek z Kubusia
Paris ma 4000g
M
Melanie
Gość
racja
sprawdziłam - 2850g miał Kubulek
sprawdziłam - 2850g miał Kubulek
Blanus położna sprawdzała Ci bliznę po cesarce??? Mnie już wcale nie boli tylko swędzi i na dotyk mam obolałe ale to dopiero 2 tygodnie więc ma prawo być jeszcze obolała. Pisałam wcześniej ale może nie doczytałas. jest fajna maść na blizny, nazywa się contactubex 9 przyspiesza gojenie się ran i zapobiega zrostom. Nie jest tania bo kosztuje 30 zł ale ja uważam, że warto. No i nie dźwigaj, bo od dźwigania możesz mieć problemy
Aniulka sprawdzala, ale to bylo tydzien po porodzie
Contratubex znam jeszcze po wyrostku, ale lekarz powiedzial mi, ze przenika do mleka : :-[ wiec, zeby nie stosowac... i badz tu madry!
ale wydaje mi sie, ze to od dzwigania, ostatnio sama znosilam wozek z Kluska w srodku ( nastepnego dnia prawie plakalam, tak mnie brzuch bolal
no, i mam kolejna prywatna wizyte w planach, bo moja ginekolog na wizyte popologowa umowila mnie dopiero na listopad!!! :
nie ma terminow!
paranoja
Contratubex znam jeszcze po wyrostku, ale lekarz powiedzial mi, ze przenika do mleka : :-[ wiec, zeby nie stosowac... i badz tu madry!
ale wydaje mi sie, ze to od dzwigania, ostatnio sama znosilam wozek z Kluska w srodku ( nastepnego dnia prawie plakalam, tak mnie brzuch bolal
no, i mam kolejna prywatna wizyte w planach, bo moja ginekolog na wizyte popologowa umowila mnie dopiero na listopad!!! :
nie ma terminow!
paranoja
Pierwsze słyszę że przenika do mleka?????? Ja stosuję, może stąd ta kolka dzisiejsza?
Blanusku nie dźwigaj pełnego wózka bo będziesz mieć problemy z blizną...najpierw szybko wózek na dół a potem Arisę. Nic jej się nie stanie jak na minutę zostawisz ją w łóżeczku samą.
Blanusku nie dźwigaj pełnego wózka bo będziesz mieć problemy z blizną...najpierw szybko wózek na dół a potem Arisę. Nic jej się nie stanie jak na minutę zostawisz ją w łóżeczku samą.
reklama
M
Melanie
Gość
Kubusiu wszystkiego najlepszego!!
Paris za 1 godzinę i 40 min skończy 3 tygodnie
ja tez się urodziłam w sobote ale nie mam pojęcia ile to będzie tygodni, te 27 lat i 3 miesiące ;D
Paris za 1 godzinę i 40 min skończy 3 tygodnie
ja tez się urodziłam w sobote ale nie mam pojęcia ile to będzie tygodni, te 27 lat i 3 miesiące ;D
Podziel się: