reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Moja malutka jak się urodziła to ważyła 3410 przy wzroście 57 cm. Dziś ma 11 dni i większość ciuszków na 56 mogę schować do szafy. Prawie wszystkie są krótkie. Skubana ma długie nóżki. A te ciuszki były takie cudne..... :-[ :-[ :-[ :-[

reklama
Winia no to wysoka dziewczynka bedzie.

moja kumpela miała urodzić dziewczynke
a tu nie dość że chłopak to jeszcze długi na 60cm
a miała same małe ciuszki
więc jak ją odwiedziłam
to mały wyglądał komicznie
W różowych przykrótkich falbankach
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Winia ciesz się, że malutka tak fantastycznie rośnie. ja nie mogłam się oprzeć w sklepie takim maleńkim ciuszkom, ale przytomna ekspedientka podczas któryś z kolei zakupów zabroniła mi kupowania kolejnych :)

a ten chłoptaś musiał wyglądać reelacyjnie :)

mam nadzieję, ża nie wyrośnie z niego mały trans... ;D

Winia ja cwana sztuka mam mało ciuszków na 56 cm ale ta to na 3 i 6 miesięcy mam pełną komodę ;D ;D ;D
i na roczek się coś znajdzie :p ;D ;D

Ja już te małe ciuszki piorę i odkładam do reklamówek. A większych to też mam duuużo ;D
Ja ogólnie lubię zakupy a skoro sobie nie mogłam to dla małej na zapas nakupiłam. Te większe są upchnięte w szafie niewyprane jeszcze. Mam nadzieję, że znajde czas na pranko i prasowanko.

Cześć dziewczynki.

Jestem po wizycie. Mój synek waży ponad 4 kilo i wedlug usg jest już przeterminowany, czyli rozwinięty na ponad 40 tydzień. Rozwarcie mam na 1,5 cm. Moja waga stanęła na 76 kg.

reklama
No a najlepsze jest to,
że doktorek powiedział, że w rzeczywistości mała może mieć 4000g
i że nie ukrywa, że do małych ona nie należy :o

Do góry