Moja malutka jak się urodziła to ważyła 3410 przy wzroście 57 cm. Dziś ma 11 dni i większość ciuszków na 56 mogę schować do szafy. Prawie wszystkie są krótkie. Skubana ma długie nóżki. A te ciuszki były takie cudne..... :-[ :-[ :-[ :-[
reklama
Winia no to wysoka dziewczynka bedzie.
moja kumpela miała urodzić dziewczynke
a tu nie dość że chłopak to jeszcze długi na 60cm
a miała same małe ciuszki
więc jak ją odwiedziłam
to mały wyglądał komicznie
W różowych przykrótkich falbankach
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
moja kumpela miała urodzić dziewczynke
a tu nie dość że chłopak to jeszcze długi na 60cm
a miała same małe ciuszki
więc jak ją odwiedziłam
to mały wyglądał komicznie
W różowych przykrótkich falbankach
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Winia ciesz się, że malutka tak fantastycznie rośnie. ja nie mogłam się oprzeć w sklepie takim maleńkim ciuszkom, ale przytomna ekspedientka podczas któryś z kolei zakupów zabroniła mi kupowania kolejnych
a ten chłoptaś musiał wyglądać reelacyjnie
a ten chłoptaś musiał wyglądać reelacyjnie
M
Melanie
Gość
mam nadzieję, ża nie wyrośnie z niego mały trans... ;D
Winia ja cwana sztuka mam mało ciuszków na 56 cm ale ta to na 3 i 6 miesięcy mam pełną komodę ;D ;D ;D
i na roczek się coś znajdzie ;D ;D
Winia ja cwana sztuka mam mało ciuszków na 56 cm ale ta to na 3 i 6 miesięcy mam pełną komodę ;D ;D ;D
i na roczek się coś znajdzie ;D ;D
Ja już te małe ciuszki piorę i odkładam do reklamówek. A większych to też mam duuużo ;D
Ja ogólnie lubię zakupy a skoro sobie nie mogłam to dla małej na zapas nakupiłam. Te większe są upchnięte w szafie niewyprane jeszcze. Mam nadzieję, że znajde czas na pranko i prasowanko.
Ja ogólnie lubię zakupy a skoro sobie nie mogłam to dla małej na zapas nakupiłam. Te większe są upchnięte w szafie niewyprane jeszcze. Mam nadzieję, że znajde czas na pranko i prasowanko.
P
Paris
Gość
A ja ważę 3600 g
reklama
M
Melanie
Gość
No a najlepsze jest to,
że doktorek powiedział, że w rzeczywistości mała może mieć 4000g
i że nie ukrywa, że do małych ona nie należy
że doktorek powiedział, że w rzeczywistości mała może mieć 4000g