reklama
oj też bym chciała mieć jakieś przeczucie...
Mój Kuba miał 4,380 a pan doktor po ostatnim usg w 36 tyg mówił żeŁukaszek ma już ponad 3 kilo i że nawet może jeszcze przybierac po 0,5 kg na tydzień!!!! Jutro nowe pomiary.... jestem bardzo ciekawa ile przybrała ta moja kruszyna przez ten czas
Mój Kuba miał 4,380 a pan doktor po ostatnim usg w 36 tyg mówił żeŁukaszek ma już ponad 3 kilo i że nawet może jeszcze przybierac po 0,5 kg na tydzień!!!! Jutro nowe pomiary.... jestem bardzo ciekawa ile przybrała ta moja kruszyna przez ten czas
Usg nie jest miarodajne w stu procentach. Oni wagę liczą jeszcze na podstawie wymiarów głowki, brzuszka i kości udowej a mój Łukasz w 36 tyg miał brzuszek na 39tydz i 3 dni, więc według usg moje dziecko już jest przeteminowane 
M
Melanie
Gość
ginek nie miał przy sobie mojego wydruku z USG, zostawił w szpitalu
ale jutro idę do niego na KTG, więc zapytam ile Paris ważyła,
może jutro weźmie mnie jeszcze raz na USG :

ale jutro idę do niego na KTG, więc zapytam ile Paris ważyła,
może jutro weźmie mnie jeszcze raz na USG :
M
Melanie
Gość
na poprzednich USG , to zawsze mała miała książkowe wymiary... więc może teraz też :
jeden taki doktorek powiedział mi, że jak mała urodzi się w terminie i będzie rosła dalej tak samo, to urodzi sie z masą 3400 g
jeden taki doktorek powiedział mi, że jak mała urodzi się w terminie i będzie rosła dalej tak samo, to urodzi sie z masą 3400 g
reklama
Podziel się: