reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

na dzien dzisiajszy czyli 29tydzien waze 51 kg :)
na plusie 3 kg usg bede miala 18 lipca wtedy dowiem sie ile moja martynka wazy ;)

reklama
Julia w dniu wczorajszym czyli na początku 32 tygodnia miała:
wzrost 43cm
waga: prawie 2000 gram (1983)
Duża ta Nasza Dzidziunia :)

;D Moje bable coraz wieksze, mam nadzieje, ze dziewczyny po tacie wzrost odziedzicza :laugh:

Wieksze dziewcze ma 1999 g, natomiast mniejsza (Majeczka) ma 1760 g. Na chwile obecna biegam z prawie 4 kg brzuszkiem ;D
A propos wagi, to w moim przypadku jakies 17 kg na plusie, ale co tam gdzies sie dziewczyny pomiescic musza ;D

Aniabania - kurcze ale mi wesoło, że masz dwa szczęścia w brzuszku ;D ;D
i jestes z nami :)

ja mam na dzień 10 lipca
101 cm w pasie
72 kg, więc 14 na + ;D
i sie bardzo cieszę ;D

w tygodniu ide na usg do mojego gina - czyli u niego to będzie drugie usg
a w ogóle 7,
w tym jedno to felerne 3d, co mi kaske oddawali niedawno

Melanie, dlaczego felerne Usg 3D?? Chyba czegos nie doczytalam??

Ja ze wzgledu na blizniaczki mam Usg co 2 tygodnie, ale niegrzeczne sa i nie chca sie pokazywac za bardzo ;D
Melanie, szczerze mowiac to mam straszne obawy, ale ciesze sie niezmiernie, ze juz za 5 tygodni bede je miala przy sobie ;D Juz niebawem wszystkie bedziemy przytulac nasze bable ;D

Melanie, juz teraz rozumiem o co chodzilo :mad: Powiem Ci, ze ja zalowalam, ze tutaj nie moge zrobic sobie takiego usg 3D, ale po tym co Ciebie spotkalo, moze to i lepiej, ze nie mam mozliwosci. Gdy cos takiego czlowieka spotyka to tylko mnostwo nerwow i bezradnosc wielka jednoczesnie.
jednak nie zdjecia najwazniejsze ;D Juz niebawem bedeziemy mialy corki przy nas ;D

ja robiłam w 17 tc usg 3d w warszawie i tam to było suuuper i fotki mam ekstra
wyraźne i w ogóle było profesjonalnie - bez porównania do tego co ten tu wyprawiał :p :p :p

ale juz u nas pewnie za późno na 3d, bo dzidzie pozgniatane siedzą ;D najlepiej jest robic koło 20 tc

reklama
po dzisiejszym usg

Mikołaj waży 1964gr

lekarz stwierdził 32 tydzien ciazy

przesunoł mi sie termin porodu z 25 na 18

mały jest strasznie ruchliwy i cały czas wkłada sobie paluchy do buzki

Do góry