reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Misiako to Jula przybija piateczke z Majunia bo jej wyniki sa bardzo podobne

waga 12500
wzrost 88cm

dziewczynki sa drobniutkie i tak trzymac:-);-):-)

Misiako przed nami na bilansie byl chlopiec 1,5 roczny i wazyl:szok:16kg i mial 90cm....wiec nasze dziewczynki sa naprade drobniutkie:tak:a o otylosci wsrod dzieci to racje bo sa faszerowane jak nie fast foodami to slodkosciami...

My od 3 tygodni nie dajemy JUli gum rozpuszczalnych..nauczyla sie ze na wszystkie dolegliwosci i smutki najlepsza jest guma wiec trzeba bylo cos z tym zrobic;-):-)
ale jak widac na jej wage wplywu to nie mialo i mam andziejeze na zeby takze...

zapomnialam dodac ze mamy komplet 20 zabkow..zdrowiutkich i nr bucika w zaleznosci od firmy 23 lub 24

p.s.Majeczko dziekujemy;-):-D

Misiako to Jula przybija piateczke z Majunia bo jej wyniki sa bardzo podobne

waga 12500
wzrost 88cm

dziewczynki sa drobniutkie i tak trzymac:-);-):-)

My jeszcze nie byliśmy na bilansie.
Jednak jestem przekonana, że Maciek dołączy do Waszych dziewczynek i przybije im piąteczkę.

Jest naprawdę drobniutki, waży może z 12 kg, nie ma 90 cm wzrostu.
I powiem Wam, że mnie to cieszy, podoba mi się mój mały kurczaczek:-)

Asiu ja bylam na urodzinach, takich wspolnych 2 latkach z kumpelkami szpitalnymi. Kuba od kolezanki Ani wazy 16 kilo, ale on od poczatku duzo przybieral, a byl na samej piersi. To taka indywidualna sprawa. Masz racje co do odzywiania, przed takim wlasnie przestarzegaja pediatrzy... Bo to przykry widok gdy male dziecko nie nadaza z bieganiem za rowiesnikami, nie umie wdrapac sie na trzepak i w dodatku walczy z nadcisnienim spowodowanym otyloscia:szok::szok:
Maja nie ma problemu z jedzeniem, ale ma swoje zachcianki, ostatnio jestem w szoku jak mowi Maja jesce chce:shocked2::-D
Slodyczy ja jej nie daje, bo wiem , ze wszyscy naokolo ja czestuja, wiec ja jestem ta najgorsza:dry:
Potrafi zjesc cala cytryne (po mamusi) i cebule (po tatusiu).

Edytko czekamy na piatala od Maciasa;-)

Joasiu i Misiako, dziewczynki są zgrabniutkie:tak: i tak trzymać. My jeszcze nie byłyśmy na bilansie - tak jak i Edytka;-), ale widzę na łazienkowej wadze, że Kama nie przekracza 11 kg:szok:. O zgrozo, znowu pediatra będzie kręciła nosem:-p. Ale co tam, Kama jest zgrabna i już i ja tak jak i Wy bardzo się z tego cieszę:tak:

Anineczko to duzy chlopak z Antoniego:tak: Ale z tego co opisujesz ,klopotow z zadyszka nie ma:-D
U nas, jak ja bylam mala, to przypominalam kluseczke, a moj maz byl patyczak, a teraz odwrotnie. Ciekawe jak bedzie z Maja:dry:

reklama
Do góry