reklama
Misiako to Jula przybija piateczke z Majunia bo jej wyniki sa bardzo podobne
waga 12500
wzrost 88cm
dziewczynki sa drobniutkie i tak trzymac:-);-):-)
Maja odbija piateczke
Ale one wcale nie sa drobne, mi lekarka powiedziala, ze teraz maja problem z otyloscia u dzieci;-):-)
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Misiako przed nami na bilansie byl chlopiec 1,5 roczny i wazyl16kg i mial 90cm....wiec nasze dziewczynki sa naprade drobniutkiea o otylosci wsrod dzieci to racje bo sa faszerowane jak nie fast foodami to slodkosciami...
My od 3 tygodni nie dajemy JUli gum rozpuszczalnych..nauczyla sie ze na wszystkie dolegliwosci i smutki najlepsza jest guma wiec trzeba bylo cos z tym zrobic;-):-)
ale jak widac na jej wage wplywu to nie mialo i mam andziejeze na zeby takze...
zapomnialam dodac ze mamy komplet 20 zabkow..zdrowiutkich i nr bucika w zaleznosci od firmy 23 lub 24
p.s.Majeczko dziekujemy;-)
My od 3 tygodni nie dajemy JUli gum rozpuszczalnych..nauczyla sie ze na wszystkie dolegliwosci i smutki najlepsza jest guma wiec trzeba bylo cos z tym zrobic;-):-)
ale jak widac na jej wage wplywu to nie mialo i mam andziejeze na zeby takze...
zapomnialam dodac ze mamy komplet 20 zabkow..zdrowiutkich i nr bucika w zaleznosci od firmy 23 lub 24
p.s.Majeczko dziekujemy;-)
edyta27
O&M
Misiako to Jula przybija piateczke z Majunia bo jej wyniki sa bardzo podobne
waga 12500
wzrost 88cm
dziewczynki sa drobniutkie i tak trzymac:-);-):-)
My jeszcze nie byliśmy na bilansie.
Jednak jestem przekonana, że Maciek dołączy do Waszych dziewczynek i przybije im piąteczkę.
Jest naprawdę drobniutki, waży może z 12 kg, nie ma 90 cm wzrostu.
I powiem Wam, że mnie to cieszy, podoba mi się mój mały kurczaczek:-)
Asiu ja bylam na urodzinach, takich wspolnych 2 latkach z kumpelkami szpitalnymi. Kuba od kolezanki Ani wazy 16 kilo, ale on od poczatku duzo przybieral, a byl na samej piersi. To taka indywidualna sprawa. Masz racje co do odzywiania, przed takim wlasnie przestarzegaja pediatrzy... Bo to przykry widok gdy male dziecko nie nadaza z bieganiem za rowiesnikami, nie umie wdrapac sie na trzepak i w dodatku walczy z nadcisnienim spowodowanym otyloscia
Maja nie ma problemu z jedzeniem, ale ma swoje zachcianki, ostatnio jestem w szoku jak mowi Maja jesce chce
Slodyczy ja jej nie daje, bo wiem , ze wszyscy naokolo ja czestuja, wiec ja jestem ta najgorsza
Potrafi zjesc cala cytryne (po mamusi) i cebule (po tatusiu).
Edytko czekamy na piatala od Maciasa;-)
Maja nie ma problemu z jedzeniem, ale ma swoje zachcianki, ostatnio jestem w szoku jak mowi Maja jesce chce
Slodyczy ja jej nie daje, bo wiem , ze wszyscy naokolo ja czestuja, wiec ja jestem ta najgorsza
Potrafi zjesc cala cytryne (po mamusi) i cebule (po tatusiu).
Edytko czekamy na piatala od Maciasa;-)
Joasiu i Misiako, dziewczynki są zgrabniutkie i tak trzymać. My jeszcze nie byłyśmy na bilansie - tak jak i Edytka;-), ale widzę na łazienkowej wadze, że Kama nie przekracza 11 kg. O zgrozo, znowu pediatra będzie kręciła nosem. Ale co tam, Kama jest zgrabna i już i ja tak jak i Wy bardzo się z tego cieszę
anineczka
królowa mrówek :P
Wzrost 88cm
Waga 16kg...maz twierdzi,ze to po mamusi
a sam wazy ponad 100
Waga 16kg...maz twierdzi,ze to po mamusi
a sam wazy ponad 100
Anineczko to duzy chlopak z Antoniego Ale z tego co opisujesz ,klopotow z zadyszka nie ma
U nas, jak ja bylam mala, to przypominalam kluseczke, a moj maz byl patyczak, a teraz odwrotnie. Ciekawe jak bedzie z Maja
U nas, jak ja bylam mala, to przypominalam kluseczke, a moj maz byl patyczak, a teraz odwrotnie. Ciekawe jak bedzie z Maja
reklama
Podziel się: