reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
Misiako to Jula przybija piateczke z Majunia bo jej wyniki sa bardzo podobne

waga 12500
wzrost 88cm

dziewczynki sa drobniutkie i tak trzymac:-);-):-)

Misiako przed nami na bilansie byl chlopiec 1,5 roczny i wazyl:szok:16kg i mial 90cm....wiec nasze dziewczynki sa naprade drobniutkie:tak:a o otylosci wsrod dzieci to racje bo sa faszerowane jak nie fast foodami to slodkosciami...

My od 3 tygodni nie dajemy JUli gum rozpuszczalnych..nauczyla sie ze na wszystkie dolegliwosci i smutki najlepsza jest guma wiec trzeba bylo cos z tym zrobic;-):-)
ale jak widac na jej wage wplywu to nie mialo i mam andziejeze na zeby takze...

zapomnialam dodac ze mamy komplet 20 zabkow..zdrowiutkich i nr bucika w zaleznosci od firmy 23 lub 24

p.s.Majeczko dziekujemy;-):-D

Misiako to Jula przybija piateczke z Majunia bo jej wyniki sa bardzo podobne

waga 12500
wzrost 88cm

dziewczynki sa drobniutkie i tak trzymac:-);-):-)

My jeszcze nie byliśmy na bilansie.
Jednak jestem przekonana, że Maciek dołączy do Waszych dziewczynek i przybije im piąteczkę.

Jest naprawdę drobniutki, waży może z 12 kg, nie ma 90 cm wzrostu.
I powiem Wam, że mnie to cieszy, podoba mi się mój mały kurczaczek:-)

Asiu ja bylam na urodzinach, takich wspolnych 2 latkach z kumpelkami szpitalnymi. Kuba od kolezanki Ani wazy 16 kilo, ale on od poczatku duzo przybieral, a byl na samej piersi. To taka indywidualna sprawa. Masz racje co do odzywiania, przed takim wlasnie przestarzegaja pediatrzy... Bo to przykry widok gdy male dziecko nie nadaza z bieganiem za rowiesnikami, nie umie wdrapac sie na trzepak i w dodatku walczy z nadcisnienim spowodowanym otyloscia:szok::szok:
Maja nie ma problemu z jedzeniem, ale ma swoje zachcianki, ostatnio jestem w szoku jak mowi Maja jesce chce:shocked2::-D
Slodyczy ja jej nie daje, bo wiem , ze wszyscy naokolo ja czestuja, wiec ja jestem ta najgorsza:dry:
Potrafi zjesc cala cytryne (po mamusi) i cebule (po tatusiu).

Edytko czekamy na piatala od Maciasa;-)

Joasiu i Misiako, dziewczynki są zgrabniutkie:tak: i tak trzymać. My jeszcze nie byłyśmy na bilansie - tak jak i Edytka;-), ale widzę na łazienkowej wadze, że Kama nie przekracza 11 kg:szok:. O zgrozo, znowu pediatra będzie kręciła nosem:-p. Ale co tam, Kama jest zgrabna i już i ja tak jak i Wy bardzo się z tego cieszę:tak:

Anineczko to duzy chlopak z Antoniego:tak: Ale z tego co opisujesz ,klopotow z zadyszka nie ma:-D
U nas, jak ja bylam mala, to przypominalam kluseczke, a moj maz byl patyczak, a teraz odwrotnie. Ciekawe jak bedzie z Maja:dry:

reklama
Do góry