reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Gabi chudzino... ja wazylam tyle, jak mialam 14 lat...
ehhh...
Melanie ma racje, najlepiej wazyc sie caly czas na jednej wadze!

reklama
tez mi sie tak wydaje... ;D chociaz, jak patrze na Twoje zdjecie z zawodow... to nie ma szansy, zebym osiagnela taka sylwetke ;)

masz szanse ale czy warto ::) po co?
no chyba, że na zawody

Blanus moja waga startowa to 48 ale mój mąż mówi, że już nigdy mi nie pozwoli , żebym była taka chuda
i ma rację ja wolę swoja wagę 54kg

a przed ciążą ważyłam 58 czyli mam 12 na +

?!?!?!?!?!?!!!!! 48 kg!!!! ??? JEEEJU!
chociaz Twoja waga 54 jest dla mnie rowniez malusia :)
jak waze 58 kg to czuje sie dobrze :) i dokladnie tyle wazylam przed ciaza ;D
ale wiesz, w 24 t.c. ta waga mi stanela... ciekawe do kiedy ;)

ja w tamty roku w wakacje wazyłam 42kg

bartekzdjecia2060fh.jpg

tak było w listopadzie urodzinki mojego Czarka

bartekzdjecia2093um.jpg

a tu z moim łosiem kochanym

bartekzdjecia2014dt.jpg

hihihi mój pies waży 68 ;D

ale ciągle ją odchudzamy
zrobiła sie taka głodna, że ciągle chodzi i węszy za jedzeniem
bidulka...

byłam we wtorek na usg i mój synek w 28tyg. waży 1100g ile dokładnie ma cm to niewiem nie podali nam ale ok.37 narazie jest w położeniu główką do dołu i mam nadziee że już tak zostanie chociaż to taki kręcioł że niewiem jak będzie.

..Dziewczynki koszmar normalnie...zważyłam sie dzisiaj...i wyszło że 87kg waże...a przecież ograniczyłam słodycze i jem tylko 3 posiłki dziennie...kurcze...ja już 25 kg przytyłam :-[ :-[ :-[ od kiedy zaczęłam sie wazyć...dlaczego tak jest??? mam doła... :-[ :-[ :-[ :( :(

...Boże jeszcze 2 miesiące... wydaje mi sie że pod koniec to nie będe mogła chodzić...a zeby mnie podnieść z łóżka to mąż będzie musiał dźwig wynająć :(:(:(

reklama
Karolina to jest tak indywidualne... ja waze juz 12 kilo wiecej, a naprawde nie szaleje z jedzeniem, jem czesto ale malusie porcje...
zmienia sie cala gospodarka hormonalana - ja to fantastycznie widze na swojej skorze, non stop jakas "niespodzianka" mi wyskakuje
ale wszystko wroci do normy!
zobaczysz, ze polowe zostawisz w szpitalu...

Do góry