własnie też się nad tym cały czas zastanawiam.... chyba jej na tą wagę Kubę posadze następnym razem dla porównania ;D ;D ;D ;D ;Dkarioka pisze:Rozalka i Sandrunia ładnie przybierają na wadze
Aniulka pani doktor pewnie ma wagę zepsutą
reklama
Trzeba to dokładnie sprawdzić
Mi kiedyś pielegniarka źle zmierzyła głowę Robercika. Njalepiej, że lekarka przyjęła, to, że tyle jest i wcale tego sama nie sprawdziła, mimo, że ją samą te wymiary zaniepokoiły :. W domu zmierzyłam i zgadzało się z siatką centylową (mieściła się na 50 centylu, czyli pośrodku, a wg miary pielęgniarki wychodził rozmiar poza siatkę) Skonsultowałam z inną lekarką, bo może ja coś źle mierzę, ale potwierdziła się moja miara
Mi kiedyś pielegniarka źle zmierzyła głowę Robercika. Njalepiej, że lekarka przyjęła, to, że tyle jest i wcale tego sama nie sprawdziła, mimo, że ją samą te wymiary zaniepokoiły :. W domu zmierzyłam i zgadzało się z siatką centylową (mieściła się na 50 centylu, czyli pośrodku, a wg miary pielęgniarki wychodził rozmiar poza siatkę) Skonsultowałam z inną lekarką, bo może ja coś źle mierzę, ale potwierdziła się moja miara
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Dzisiaj było szczepionko więc podajemy nasze parametry
waga 7750
cm 71
znów niedowaga heheheh
waga 7750
cm 71
znów niedowaga heheheh
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Darunia kruszynka ;D
Sandrunia wazy 9900 ;D Mam co nosic
Sandrunia wazy 9900 ;D Mam co nosic
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
chmmm juz niew iem jak zrobic zeby nabarała troche wagi
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Moze ma taka budowe malutka i drobniutka
Wiec koreczku chyba nic na to nie poradzisz.
Wiec koreczku chyba nic na to nie poradzisz.
reklama
Podziel się: