reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

Wiecie ja też myślałam ze u Julci jest ten język geograficzny, ale okazałao się ze ona go sobie przygryza, i dlatego ma plamy czerwone ;)

Edytko Maciuś pewnie nie chce jeść bo za gorąco, mi lekarka mówiła, ze najważniejsze żeby dziecko duużo piło, nie musi dużo jeść, wystarczy, żeby zjadło jeden posiłek (cały), i żeby się nie martwić bo to przez upały ;)

Kangurki...co się odwlecze to nie uciecze ;) ;) pójdziecie jutro ;)

reklama
edyta27 pisze:
luleczka ale on pić to prawie wcale nie chce, na szczęście mam pokarm, bo inaczej to by się zasuszył ::)
Milenka tez ostatnio niechetnie cokolwiek pije
a co do wagi to 2 tygodnie temu wazyla 8800, ale tydzien pozniej juz tylko 8700
pewnie to przez upaly, ale teraz szczegolnie pilnowalam, zeby zjadala posilki i zadnego jej nie odpuszczalam
jak pogoda wroci do normy to nie bedzie tak wyparowywac i nadrobi ;D

Edytka , Ineczka to drobniutkie dzieciaczki macie :) ale po kim mają byc wielkie, Ineczka szczuplaczek, Edytka też ::)
Napewno nadrobią i jeszcze apetytu dostaną ,ze hoho :p

Marcel waży 2 kilo więcej, mam co podnosic ;)

Widzę że Marcel prawie równo z Matim idą ;D Dziś na wadzę łazienkowej było 10.600 :) Narazie za bardzo na apetyt nie nażekamy.

reklama
Gratulujemy wszystkim olbrzymom i kruszynom :D :D :D
Majka - waga lazienkowa 8300, 76 cm.
Gosiczko Maja tez malo przybiera na wadze w te upaly i ciesze sie jak cokolwiek laskawie zje ;D ;D ;D ::)

Do góry