reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną nasze maluszki...

Witam
No proszę jak szkraby rosną :-)
My dopiero w poniedziałek mamy wizytę i dowiemy się ile waży Filip :-), ale moje ręce czują że trochę przybrał na wadze :tak:

reklama
O matko i córko - ale Wasze Dzieciaczki porosły... Piotruś jest lżejszy trochę i wzrostem mniejszy, ale mieści się w 50 centylu, więc się nie martwię :)

U nas 19 tygodni 7300 g - waga początkowa 3080 g. Między 25 a 50 centylem cały czas równiutko. Dla moich rączek wystarczający klocuszek:-). Mam nadzieję, że jak będzie sam siedział i łapki bedą sprawniejsze nie trzeba będzie tyle nosić.:dry:
A Antoś i Rysio rosna jak na drożdżach - siostrzeniec mojego M też tak dużo przybierał na piersi, ma juz prawie roczek i jak zaczął raczkować i chodzic przy meblach to zgubił troszkę wagi:)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj kolejne szczepienie 5w1, malutka byla bardzo grzeczna i nawet nie jekla:-). Nastepne jak bedzie miala pol roczku i niestety bedzie to kolejna dawka na zoltaczke, juz sie boje jak zareaguje bo ostatnim razem byl straczny placz podczas szczepienia, a jeszcze gorszy w domu po przebudzeniu.

A Maja w 20tyg.
waga 7150g
obw. glowki 41,5cm
obw. klatki piersiowej 43cm

reklama
Do góry