reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maluszki...

Nasza waga
z dzisiaj 6 miesięcy i 13 dni:
7400g
klatka 43
główka 42
Mały jest na 10 centylu lekarka mówiła że mały jest ślicznym zdrowym dzidziusien i waga nie świadczy o żadnych niedoborach no i leci od początku na 10 centulu (nie ma skoków) więc tylko się cieszyć:tak:

reklama
U nas 04.05.09 czyli dokładnie kiedy Antoś skończył 5 miesięcy
waga 8800
wzrost 67
obwód główki 46
Wszystko powyżej 97 centyla, ale tak idzie od początku więc nie ma się czym martwić.

Niki pocieszające jest że nie tylko mój taki "leciutki":-D. Mi też lekarka mówiła, że rozwija się prawidłowo:tak:.

Filwinka, Dombar jak Wy to robicie?;-) Zazdroszczę.
Moj na widok łyżeczki z zupką płacze.

Niki pocieszające jest że nie tylko mój taki "leciutki":-D. Mi też lekarka mówiła, że rozwija się prawidłowo:tak:.

Filwinka, Dombar jak Wy to robicie?;-) Zazdroszczę.
Moj na widok łyżeczki z zupką płacze.
no przynajmniej mniej do noszenia:tak:;-)
no a mój wcina wszystko aż mu się uszy trzesą!!!!:szok:

aga111 ja swojego tylko piersią karmię. W dodatku jestem na diecie eliminacyjnej i jem w zasadzie tylko chleb z dżemem :-) Mój M się śmieje że siła drzemie w dżemie :-)
Kilka razy dostał co prawda marcheweczkę ale jadł tak jakby chciał zjeść słoiczek razem z łyżeczką i z mamą, a jak skończył to była awantura o jeszcze :-)
dombar za to silne chłopaki są :-) Antoś nie chce siadać tylko staje i nawet tupie w miejscu. Mam nadzieję że nie pominie raczkowania mały obwarzanek :-)

Piotruś 6 i pół miesiąca:

Waga: 8400
Wzrost: 70 cm
Obwód główki: 45,5 cm.

Waga i wzrost się trzymają w 50 centylu, a główka powyżej 90 i tak jest cały czas :)

Nasze wymiary z dzisiaj 6 miesięcy i 4 dni :-)
Waga 8340
Długość 76cm
Główka i brzuszek 45cm
Mały jest nadal głównie na cycu :tak:

reklama
Do góry