reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Dee_ to wiem, ale tam potem mi wyskakuje ze mam podac adres URL, wiem ze musze najpierw wrzucic zdiecia na fotosik ale własnie to mi nie idzie, jak zeskanuje zdiecie to potem nie moge go przerzucic do fotosika bo jest zły format- a formatu nie umiem zmienic:zawstydzona/y: kurka wodna....

reklama
na86 jak odpowiadasz zrób "edycja zaawansowana" i tam pod tekstem masz załączniki i wgrywasz prosto z dysku.

Ika202 u mnie na usg 13tc+1d na 90% ukazał się siusiak :-DNawet ginka była zaskoczona że tak wcześnie widać.

Ostatnia edycja:
My dziś tez po usg. Bobasek szalał. Aż gin się dziwiła, że się tak pokazuje. Przyznałam się, że przed wizyta specjalnie zjadłam 2 cukierki, tak na wszelki wypadek, żeby maluch energii dostał. Kręciło się maleństwo, majtało rączkami, nózkami, dziwacznie się wyginało. Ładnie wystawiało się bokiem do badania, pleckami, główką. Ale za nic nie pokazało, co ma między nóżkami.

Przezierność - 1,5, kość nosowa ok, rączki i nóżki, pęcherz i żołądek. Gin twierdzi, że jest w porządku, nie ma się czym niepokoić. Maluch dobrze rośnie. Wg tego usg wyszło, że 12 t 6 dz. Ale nie zmieniam suwaczka. I tak z czasem jeszcze się okaże jakie tempo rośnięcia będzie mieć maluszek.

Byłam dziś na USG i na ja tam nie widziałam żadnych jajeczek ale Tatuś wypatrzył swojego Synusia już po minucie!!!! po krótkiej dyskusji z Panią gin. oboje pokazywali mi klejnoty :) Gin. powiedziała że na 90% będzie chłopczyk :) jak się już ochłonę z wrażenia to wkleję w końcu jakieś zdjęcie :)

Super, że z Waszymi maluszkami wszystko ok. U mnie w pierwszej ciąży w 70% miała być dziewczynka. W 28tyg. ciąży okazało się, że to jednak chłopak :p Teraz się tak nie na stawiam na dziewczynkę, ale ,,bardzo,bardzo,, bym chciała i mam nawet takie przeczucia, że to panienka :p No ale jeszcze muszę poczekać do końca września.

reklama
USG_f1.png

:)

Do góry