reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Oglądam te wasze fotki a na nich prześliczne maleństwa i zazdroszcze :zawstydzona/y:

bo ja niestety swoją dzidzią narazie zadowalam się od wizyty do wizyty! moja gin nie ma sprzętu do wydruku :-(

no ale jeszcze kilka tyg i pojde na ladne nagranie 3lub4d i wtedy to bedzie pamiątka :)))

reklama
udało sie:-)
dziekuje wszystkim którzy chcieli pomóc:blink:

Załączniki

• img078.jpg
    img078.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 93
V_jolka coska już komplementowałam w cpp, ale i tu podtrzymuję :-) fajny, dużych chłop!!
na86 cieszę się że w końcu udało Ci się opanować te zdjęcia :-) Nie wiem czy to zauważyłaś ale na tym zdjęciu Twoja macica ma kształt serduszka ;-)maluszek przybrał fajną pozycję, jak mały karateka :-D

popatrz poroniona84 nie zwróciłam na to uwagi:-) rzeczywiscie serduszko;-) co do pozycji maluszka to gin powiedziała ze dzidzia sobie ładnie siedzi:-D

śliczne Wasze dzieciaczki. Ja mojego na razie widziałam tylko raz, mam nadzieję że niedługo znowu dostanę skierowanie na USG a poza tym 4d już niedługo:-)

na86 Ty masz termin na luty??czy marzec?
a to moje boba pod koniec 13 tygodnia troche nieaktualne ale nie miałam dostępu do internetu wiec załączam teraz

Załączniki

• usg 4.jpg
    usg 4.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry