reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Oglądam te wasze fotki a na nich prześliczne maleństwa i zazdroszcze :zawstydzona/y:

bo ja niestety swoją dzidzią narazie zadowalam się od wizyty do wizyty! moja gin nie ma sprzętu do wydruku :-(

no ale jeszcze kilka tyg i pojde na ladne nagranie 3lub4d i wtedy to bedzie pamiątka :)))

reklama
udało sie:-)
dziekuje wszystkim którzy chcieli pomóc:blink:

Załączniki

• img078.jpg
    img078.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 94
V_jolka coska już komplementowałam w cpp, ale i tu podtrzymuję :-) fajny, dużych chłop!!
na86 cieszę się że w końcu udało Ci się opanować te zdjęcia :-) Nie wiem czy to zauważyłaś ale na tym zdjęciu Twoja macica ma kształt serduszka ;-)maluszek przybrał fajną pozycję, jak mały karateka :-D

popatrz poroniona84 nie zwróciłam na to uwagi:-) rzeczywiscie serduszko;-) co do pozycji maluszka to gin powiedziała ze dzidzia sobie ładnie siedzi:-D

śliczne Wasze dzieciaczki. Ja mojego na razie widziałam tylko raz, mam nadzieję że niedługo znowu dostanę skierowanie na USG a poza tym 4d już niedługo:-)

na86 Ty masz termin na luty??czy marzec?
a to moje boba pod koniec 13 tygodnia troche nieaktualne ale nie miałam dostępu do internetu wiec załączam teraz

Załączniki

• usg 4.jpg
    usg 4.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry