reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak maluchy zasypiają

Jak długo trwa uspanie waszego dziecka

• Wszystkich głosujących
    132
reklama
sonda jest kiepsko zrobiona:zawstydzona/y:
moje dziecko zasypia po 20 minutach, po 5 minutach, czasem po godzinie. Jednak kiedy kładę go spać to już do niego nie zaglądam ( do momentu gdy zaśnie): on sobie gada, opowiada cały dzień, włacza pozytywkę, czasami tańczy, a czasami zasypia od razu.

:-p i spokój:-D

POSIADAM NASTĘPUJĄCE PORADNIKI:
1. OD POCZĘCIA DO NARODZIN
2. PIERWSZY ROK Z ŻYCIA DZIECKA
3. JĘZYK NIEMOWLĄT (PDF)
4. JĘZYK DWULATKA (PDF)
5. UŚNIJ WRESZCIE (PDF)
6. BABYCOOK - KSIĄŻKA KUCHARSKA DLA NIEMOWLĄT
7. "ZDROWIE DZIECKA - MASAŻ"
8. WYCHOWANIE BEZ PORAŻEK (T.GORDON)

Dla niecierpliwych podaje adres strony http://www.4shared.com/account/home.jsp

JEZELI KTOS JEST ZAINTERESOWANY PROSZE PODAWAC
NR e-mail
Witam.
Czy mogę poprosic pozycję 4,6,7 i 8 z góry dziękuję, na podanej stronie chyba nic niestety nie ma , albo mnie się nic nie pokazało...

POSIADAM NASTĘPUJĄCE PORADNIKI:
1. OD POCZĘCIA DO NARODZIN
2. PIERWSZY ROK Z ŻYCIA DZIECKA
3. JĘZYK NIEMOWLĄT (PDF)
4. JĘZYK DWULATKA (PDF)
5. UŚNIJ WRESZCIE (PDF)
6. BABYCOOK - KSIĄŻKA KUCHARSKA DLA NIEMOWLĄT
7. "ZDROWIE DZIECKA - MASAŻ"
8. WYCHOWANIE BEZ PORAŻEK (T.GORDON)

Dla niecierpliwych podaje adres strony http://www.4shared.com/account/home.jsp

JEZELI KTOS JEST ZAINTERESOWANY PROSZE PODAWAC
NR e-mail
Witam.
Czy mogę poprosic pozycję 4,6,7 i 8 z góry dziękuję, na podanej stronie chyba nic niestety nie ma , albo mnie się nic nie pokazało... a mój email gabryska5@gmail.com

reklama
to ja także bym poprosiła te poradniki, głównie nr 5, jeśli mogę. mój mail to lolajanikowska@inMail.pl .
Kuba na początku zasypial tylko przy piersi, później zasypiał kołysany w wózku a obecnie zasypia też w wózku, tyle że wożony do przodu i do tyłu-niestety ze smoczkiem w buzi. i nie mogę go oduczyć tego wożenia:baffled:
z góry Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Do góry