Podobne tematy
- guest-1715687626
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od czwartego miesiąca czyli od zaczętego czwartego. Ale wiadomo, że ważna jest indywidualna gotowość dziecka. Pamiętaj, że producent może sobie napisac byle co, a jednak nosidła są dla siedzacych dzieci.Dziewczyny śmieszne pytanie,ale ważne np. jeśli nosidła używa się od czwartego miesiąca,to znaczy,że kiedy zaczyna się 4 miesiąc czy kiedy kończy?
Od początku kiedy zaczyna się 4 miesiącDziewczyny śmieszne pytanie,ale ważne np. jeśli nosidła używa się od czwartego miesiąca,to znaczy,że kiedy zaczyna się 4 miesiąc czy kiedy kończy?
MarsupiA ja rozumiem to tak, kiedy maluch skonczy 4 miesiące. Co to za nosidło? Jak wygląda wtedy główka dziecka? Czy nie wisi za bardzo? Czy musi samo trzymać głowę,czy przylega do twojego ciała?
Pytam fizjoterapeutę, spojrzał i powiedział od 4m. No zobaczymy, jeszcze mam chustę w zanadrzu...O kurcze opinie widzę podzielone. Ja bym strzelała że od rozpoczętego 4.
Może najlepiej poradzić się doradcy?