reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
Glupia bys byla jakbys wykorzytsala ten czas na sprzatanie:-p;-):laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wczoraj obiecalam sobie że komputer będe wlańczać dopiero wieczorem a czas gdy Mati śpi poświęce albo na sprzątanie albo dla Oli( rysowanie, czytanie książeczek itp.) a tu dupa Obiecanki cacanki...:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wczoraj obiecalam sobie że komputer będe wlańczać dopiero wieczorem a czas gdy Mati śpi poświęce albo na sprzątanie albo dla Oli( rysowanie, czytanie książeczek itp.) a tu dupa Obiecanki cacanki...:zawstydzona/y:

Ja mojemu J też obiecałam, że po 15 będzie wyłączony i też dupa, ale dziś wyłańczam i dopiero się pojawię w poniedziąłek. Ciekawe czy uzależnienie mi na to pozwoli:laugh2:

dziewczyny, czy wasze dzieci spia przykryte?
julitka juz nie lubi spac pod przykryciem. gdy jeszce dobrze nie zasnie, a narzuce na nia kacyk, to od razu sie skopuje i budzi. robie to dopeiro gdy juz mocno spi. jednak w nocy wiem, ze sie odkrywa. nie jest jej zimno? ja lubie spac przykryta i sie tym sugeruje. ostatnio dal mojejgo czytsego sumienia ubieram ja na noc w pajacyk.
jak jest u was/

czy wasze dzieci wiercac sie w lozeczku wedruja do samego wezglowia i spia z glowka wcisnieta w szczebelki? to ulubiona pozycja niuni.:tak:

dziewczyny, czy wasze dzieci spia przykryte?
julitka juz nie lubi spac pod przykryciem. gdy jeszce dobrze nie zasnie, a narzuce na nia kacyk, to od razu sie skopuje i budzi. robie to dopeiro gdy juz mocno spi. jednak w nocy wiem, ze sie odkrywa. nie jest jej zimno? ja lubie spac przykryta i sie tym sugeruje. ostatnio dal mojejgo czytsego sumienia ubieram ja na noc w pajacyk.
jak jest u was/

czy wasze dzieci wiercac sie w lozeczku wedruja do samego wezglowia i spia z glowka wcisnieta w szczebelki? to ulubiona pozycja niuni.:tak:

donkat moja Oliwka cały czas się odkopuje,a ja cały czas ją przykywam,bo mam wrażenie że zmarznie.Ja jestem strasznym zmaźluchem,a ona to chyba odziedziczyła to po tacie,bo mąż wiecznie odkryty spi.I Tym sposobem nie zawsze się wysypiam bo wstaje parę razy w nocy żeby ją przykrywać,jakoś intuicyjnie czuję że jest odkryta i jak wstaje to tak właśnie jest.
A jeśli chodzi o wiercenie to Oliwka strasznie się wierci,śpi w najrużniejszych pozycjach.Najczęściej w poprzek łóżeczka i głowa w szczebelkach a nogi wiszą z drugiej strony między szczebelkami i rzeczywiście najczęściej jest to na podusi a czasami znajduję ją w nogach w samym rogu łóżeczka.Nie wiem jak jej tak wygodnie?????ale chyba tak skoro non stoper tak śpi.

Olo też śpi odkryty, bo wszelkie próby przykrycia go nawet cieniutkim kocykiem kończą sie jego wybudzeniem. Śpi w pajacu.. No i oczywiście wędruje po łóżku:tak: przybierając najróżniejsze pozycje:-D

Adaś jak większośc wrześniowych dzieci chodzi w nocy po łóżku i przybiera najróżniejsze postacie. Rozkopuje się również i tez śpi w pajacyku od dwóch dni

reklama
Do góry