reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
Adaś wczoraj zasnął z pokrywką na obiektyw od aparatu.

u nas julitka wiecznie usypia z czyms w raczce. to zalezy co ostatnio przed snem wziela do lapki. do tej pory byly to masci, kremy, male zabwaki. kiedys wziela wiaderko od piasku:szok::-D nie wiedzialam jak jej wyjac, zeby sie nie obudzila, anie moglm przeciez polozyc ja z nim do lozeczka!!!

A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.

A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.

ladnie sypia. no i cala noc przespana, super!

dzis julitka znow wczesnie usnela. jestem w szoku:szok::szok:

Ładnie Ci śpi Oliwka.
My juz pomału dochodzimy do jednej drzemki w dzień

30Agulka i co wytrzymuje Ci z jedną drzemką?????? Coś takiego!!!!! Oliwka by nie wytrzymała tyle czasu bez spania.MUszą być 2 spanka a jak bym ją nie położyła to by usnęła na podłodze.

u nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalo :tak: tyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.

u nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalo :tak: tyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.

I jak Piotruś pójdzie Ci spać o 19.00 to o której Ci wstaje???? Pewnie wcześnie????

reklama
Piotruś=Adaś u nas tak samo:tak::tak::tak: koło 18 jest marudny, ale dajemy radę a o 19:30 juz palula

Do góry