reklama
donkat
Fanka BB :)
Adaś wczoraj zasnął z pokrywką na obiektyw od aparatu.
u nas julitka wiecznie usypia z czyms w raczce. to zalezy co ostatnio przed snem wziela do lapki. do tej pory byly to masci, kremy, male zabwaki. kiedys wziela wiaderko od piasku

prosze cie.. a co powiesz na no: mój Olo śpi ze mną i żeby usnąć potrzebuje bliskiej "obecności" cycka. Ja to dopiero jestem niepedagogiczna
własnie-gagulec-co my zrobimy jak cyca zabraknie??![]()
Oj Shinead- ja nie mam pojęcia

A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.
donkat
A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.
ladnie sypia. no i cala noc przespana, super!
dzis julitka znow wczesnie usnela. jestem w szoku

Ładnie Ci śpi Oliwka.A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.
My juz pomału dochodzimy do jednej drzemki w dzień
izabela352
u nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalo
tyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.

u nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalotyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.
I jak Piotruś pójdzie Ci spać o 19.00 to o której Ci wstaje???? Pewnie wcześnie????
reklama
Piotruś=Adaś u nas tak samou nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalotyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.

Podziel się: