reklama
donkat
Fanka BB :)
Adaś wczoraj zasnął z pokrywką na obiektyw od aparatu.
u nas julitka wiecznie usypia z czyms w raczce. to zalezy co ostatnio przed snem wziela do lapki. do tej pory byly to masci, kremy, male zabwaki. kiedys wziela wiaderko od piasku nie wiedzialam jak jej wyjac, zeby sie nie obudzila, anie moglm przeciez polozyc ja z nim do lozeczka!!!
prosze cie.. a co powiesz na no: mój Olo śpi ze mną i żeby usnąć potrzebuje bliskiej "obecności" cycka. Ja to dopiero jestem niepedagogiczna
własnie-gagulec-co my zrobimy jak cyca zabraknie??
Oj Shinead- ja nie mam pojęcia Ale będę się o to martwić później;-)
A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.
donkat
A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.
ladnie sypia. no i cala noc przespana, super!
dzis julitka znow wczesnie usnela. jestem w szoku
Ładnie Ci śpi Oliwka.A moja Oliwka idzie spać między 21.00-22.00 i przesypia całą noc(czasem są wyjątki) no i wstaje tak ok 6.00-7.00 rano.Dziś akurat coś jej się pokręciło i obudziła się o 4.30 rano i chciała sie bawić.Ale ja kategorycznie powiedziałam nie.No kurcze kto to widział o takiej porze się bawić,mi sie oczy same zamykały.Męczyła się trochę i nie wiem dokładnie o której usnęła,to chyba ja pierwsza usnęłam od niej.No i obudziła się o 8.30. A w dzień śpi już tylko 2 razy.Ok 1,5 ,czasem 2 godz prześpi a czasem sie zdąży 2,5godz.W tedy mam trochę więcej czasu aby ogarnąć coś w domu.I tak to jest z tym spaniem Oliwki.
My juz pomału dochodzimy do jednej drzemki w dzień
izabela352
u nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalo tyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.
u nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalo tyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.
I jak Piotruś pójdzie Ci spać o 19.00 to o której Ci wstaje???? Pewnie wcześnie????
reklama
Piotruś=Adaś u nas tak samo koło 18 jest marudny, ale dajemy radę a o 19:30 juz palulau nas od dzisiaj tez tylko jedna drzemka. od kilku dni piotrus mial problem z zasypianiem tak w dzien jak i wieczorem. dlatego dzisiaj sprobowalam nie klasc go 2 razy i zadzialalo tyle, ze piotrus chodzi spac o 19, nie tak pozno jak wasze dzieciaki.
Podziel się: