reklama
Chciałabym dowiedzieć się jak długo karmicie/karmiłyście swoje Maleństwa piersią... Jeśli możecie to podzielcie się też co było powodem np. nie karmienia wcale albo krótkiego karmienia. Teraz moja córeczka ma niecałe 5 miesięcy i póki co udaje mi się ją karmić piersią chociaż mam dość mało mleczka... :-( ale jakoś jeszcze dajemy radę :-) No i co najważniejsze Mairka ładnie przybiera na wadze
Hej! Moja Mała ma 3,5 miesiąca i też jest na piersi. Niestety od miesiąca jest dokarmiana bo z Małej jest wielki żarłok. Staram się by mieć jak najwięcej mleka ale nie zawsze to podziała co oznacza, że na dzień dostaje 2 albo 3 razy butlę. Do tego wszystkiego muszę ograniczyć produkty mleczne - skaza białkowa. Czasem jest mi smutno z tego powodu ale i tak sie cieszę, że odrobinkę mamusiego mleczka na dzień dostanie. Pozdrawiam.
U mnie było tak, ze Natalka za mało przybrała na wadze, a była tylko na piersi i pediatra zaleciła rozszerzanie diety. I moja niuna sama się odstawia od piersi, ja to bym jeszcze pokarmiła ale nie chce cyca, chyba ze bardzo marudzi, to wtedy lubi sie przytulić...
Amok
Aktywna w BB
Staś ma 6,5 miesiąca, caly czas cycolimy, choć je już też dużo nowych rzeczy. Do końca 5 m-ca byl tylko na cycu, planuje skończyc tak kwiecień -maj, ale zobaczymy jak to będzie, bo produkcja nadal jak tydzień po porodzie, no i staś to chyba największy ssak na świecie:-)
Dzięki za odpowiedzi :-) A mogłybyście pozaznaczać odpowiedzi w ankietce? Oczywiście stan na dzień dzisiejszy :-)
Już widzę że ankieta niestety jest nieprecyzyjnie zrobiona :-( ale nie umiem jej edytować :-( Sama np. nie mam jak odpowiedzieć bo karmie Mariczkę już ponad 3 miesiące a jeszcze nie pół roku więc widzę że brakuje odpowiedzi "Karmię ponad 3 miesiące" A może wiecie jak edytować ankiete
Już widzę że ankieta niestety jest nieprecyzyjnie zrobiona :-( ale nie umiem jej edytować :-( Sama np. nie mam jak odpowiedzieć bo karmie Mariczkę już ponad 3 miesiące a jeszcze nie pół roku więc widzę że brakuje odpowiedzi "Karmię ponad 3 miesiące" A może wiecie jak edytować ankiete
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam! :-) Ja przestalam karmic prawie trzy tygodnie temu czyli moj "staz" to rok i trzy miesiace W planach bylo karmienie do roku ale z dnia na dzien z mojego dziecka robil sie coraz wiekszy ssak i w nocy to juz byla dla mnie udreka bo potrafila budzic sie nawet kilkanascie razy Jestem zadowolona ze juz nie karmie choc z poczatku bylo to bardzo wygodne.;-) Teraz dziecko juz ladnie przesypia noce i ja tez. Pozdrawiam:-)
reklama
Podziel się: