reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

ano ano....musze męza zagonić do domowego spa :) nikt tak nie robi masazu i pedicure :))) jak tylko dojde do siebie po porodzie mam w planie manicure bo czuje sie taka brzydka gruba i cięzka ze szok :( najchętniej chodziłabym z torbą na twarzy...

reklama
ooo za to ja nie mogę doczekać się przyjazdu mojej siostry, a ma zjawić się u mnie w czwartek. Kazałam zabrać jej wszelkie możliwe sprzety i będziemy robic salon piękności:) Najpierw się załamała, że tyle rzeczy każę jej wozić ale cóz ciężarnej sie nie odmawia... Dodała tylko przez zęby, że w przyszłości sobie odbije ;) Mam nadzieję, że troche podopieszcza to moje niepełnosprawne ciało...

A ja kosmetyczkę sobie podaruję przed rozwiązaniem bo w gruncie rzeczy nie potrzebuję zbytnio robić paznokci u rąk czy nóg.Moje włosy wołają na ratunek.Koniecznie muszę odwiedzić fryzjera i chciałabym sporo je skrócić bo po porodzie strasznie wypadają i nie chcę wyglądać jak kura...no ale nie mam natchnienia na fryzurę;/

Setana jak bardzo chciałabym zobaczyć się z siostrą i zrobić sobie właśnie taki salon piękności razem, ale ona też już na wylocie bo termin na 5 czerwca ma

Katamisz nigdy nie byłam na pedicure ale mama postanowiła że da mi taki prezent na imieniny więc ja skorzystam. A co do fryzjera to chyba zaraz się wybiorę bo moje włosy też o to się proszą!

Właśnie wróciłam od fryzjera.Niby nic wielkiego bo tylko końcówki podciełam ale skoro tata zauważył to faktycznie musiało być ze mną źle! Oczywiście momentalnie humor mi się polepszył :) bo rano to mało domu nie rozniosłam

cinamon - wiem coś o takiej poprawie samopoczucia bo ostatnio też tak miałam niby nic a jednak humorek od razu lepszy :) wstaw jakieś fotki nowej fryzurki

Cinamon fajnie że humorek się polepszył po fryzjerze, trochę przyjemności i nam sie należy, a co ;-)
Ja też całe szczęście, że miałam prezencik urodzinowy od mamy -bon czekał na wykorzystanie od stycznia - bo za taką przyjemność pedicure+masaż niestety 205zł :szok:
Drugi bon mam tez urodzinowy od koleżanek z pracy, ale z tym już poczekam po porodzie i zrobie sobie jakąś maskę na paple w lipcu dla poprawy nastroju.

Ja dziś na imieniny od taty dostałam właśnie pieniążki na fryzjera a od mamy dostanę jak wróci z pracy pieniązki na pedicure :) Super mam rodziców. Mąż napewno zapomniał !

reklama
Do góry