ano ano....musze męza zagonić do domowego spa nikt tak nie robi masazu i pedicure )) jak tylko dojde do siebie po porodzie mam w planie manicure bo czuje sie taka brzydka gruba i cięzka ze szok najchętniej chodziłabym z torbą na twarzy...
reklama
ooo za to ja nie mogę doczekać się przyjazdu mojej siostry, a ma zjawić się u mnie w czwartek. Kazałam zabrać jej wszelkie możliwe sprzety i będziemy robic salon piękności Najpierw się załamała, że tyle rzeczy każę jej wozić ale cóz ciężarnej sie nie odmawia... Dodała tylko przez zęby, że w przyszłości sobie odbije Mam nadzieję, że troche podopieszcza to moje niepełnosprawne ciało...
katamisz
Fanka BB :)
A ja kosmetyczkę sobie podaruję przed rozwiązaniem bo w gruncie rzeczy nie potrzebuję zbytnio robić paznokci u rąk czy nóg.Moje włosy wołają na ratunek.Koniecznie muszę odwiedzić fryzjera i chciałabym sporo je skrócić bo po porodzie strasznie wypadają i nie chcę wyglądać jak kura...no ale nie mam natchnienia na fryzurę;/
cinamon
Setana jak bardzo chciałabym zobaczyć się z siostrą i zrobić sobie właśnie taki salon piękności razem, ale ona też już na wylocie bo termin na 5 czerwca ma
Katamisz nigdy nie byłam na pedicure ale mama postanowiła że da mi taki prezent na imieniny więc ja skorzystam. A co do fryzjera to chyba zaraz się wybiorę bo moje włosy też o to się proszą!
Katamisz nigdy nie byłam na pedicure ale mama postanowiła że da mi taki prezent na imieniny więc ja skorzystam. A co do fryzjera to chyba zaraz się wybiorę bo moje włosy też o to się proszą!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
cinamon - wiem coś o takiej poprawie samopoczucia bo ostatnio też tak miałam niby nic a jednak humorek od razu lepszy wstaw jakieś fotki nowej fryzurki
icak
Cinamon fajnie że humorek się polepszył po fryzjerze, trochę przyjemności i nam sie należy, a co ;-)
Ja też całe szczęście, że miałam prezencik urodzinowy od mamy -bon czekał na wykorzystanie od stycznia - bo za taką przyjemność pedicure+masaż niestety 205zł
Drugi bon mam tez urodzinowy od koleżanek z pracy, ale z tym już poczekam po porodzie i zrobie sobie jakąś maskę na paple w lipcu dla poprawy nastroju.
Ja też całe szczęście, że miałam prezencik urodzinowy od mamy -bon czekał na wykorzystanie od stycznia - bo za taką przyjemność pedicure+masaż niestety 205zł
Drugi bon mam tez urodzinowy od koleżanek z pracy, ale z tym już poczekam po porodzie i zrobie sobie jakąś maskę na paple w lipcu dla poprawy nastroju.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Cinamon - w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji imienin :*
reklama
cinamon
Cinamon - w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji imienin :*
Baaardzo dziękuję!
Strasznie się cieszę że rodzice pomyśleli o mnie bo pamiętam że jak urodziłam Jasia to na imieniny dostałam same rzeczy dla małego. Teraz się postarali i nareszcie coś dla mnie
Podziel się: