reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama

jesli spiewaja po hiszpansku to nie mam czego ;) nie trawie tego jezyka, dla mnie TYLKO angielski pasuje do muzyki :p

Jak uważasz. Ja bez nich nie wyobrażam sobie życia. Na koncercie Ferrera byłam krótko po operacji kolana, mój ortopeda jak usłyszał, że się wybieram to się tylko za głowę złapał, miałam specjalnie kupowane bilkety z takiej strony, zebym sie zmieściła, iod razu po koncercie rehabilitacja, bo wiadomo było, że kolano wymięknie,a le wiedział, że lepiej mi pozwolić pójść, bo i tak polezę, a tak to przynajmniej ustalił ze mną wszystko. Warto było.

kazda z nas ma swojego holpa......ja bym zaprzedala dusze diabluz eby pojsc na koncert Eminema ;)

Elvira :) a dzis mialam nowy rodzaj muzyki nazywa sie Alan B....ryczal przez pol dnie, niedawno skonczyl, az sie boje nocy co bedzie.....ale ta muzyka nie odpowiada mi....za halsliwa ;)

Olivia zaczela coraz czesciej przekrecac sie z brzuszka na plecki, krecic sie w kolko.
Ale szybko sie nudzi i chce robic caly czas cos nowego. A jaka szybka jest, tylko jak ma cos w zasiegu raczki to juz sie za to lapie. Na lozku to juz sama siedzi i sie bawi. Zadziwiajace jak te maluchy szybko sie rozwijaja.

reklama
tymek własnie wczoraj rozpoczał turlanie.
ostatnio wcviaz sie przekrecał z pleców na brzuchj odwrotnie jakby zapomniał... ale wczoraj sobie przypomniał. i choc kłade go na kocu (rozkładam na dywanie) to tak sie 2 razy poturlał, ze przydzwonił główka w łysa podłoge. akurat byłam w kuchni i nie zdazyłam dogalopowac na czas. zreszta on to robi błyskawicznie.
niedługo kołdry zaczne rozkładac chyba :laugh:

Do góry