reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jak uważasz. Ja bez nich nie wyobrażam sobie życia. Na koncercie Ferrera byłam krótko po operacji kolana, mój ortopeda jak usłyszał, że się wybieram to się tylko za głowę złapał, miałam specjalnie kupowane bilkety z takiej strony, zebym sie zmieściła, iod razu po koncercie rehabilitacja, bo wiadomo było, że kolano wymięknie,a le wiedział, że lepiej mi pozwolić pójść, bo i tak polezę, a tak to przynajmniej ustalił ze mną wszystko. Warto było.
Elvira
13 pazdziernik
Nie ma sprawy.efunia pisze:dobra elvira znaczy jak nadejdzie era icvh troje i disco polo moge tyma do ciebie wyekspediować? ;D ;D ;D
Shady zapomnialam o D12, sa super.
Ja wsumie slucham wszystkiego.
Elvira
13 pazdziernik
Olivia zaczela coraz czesciej przekrecac sie z brzuszka na plecki, krecic sie w kolko.
Ale szybko sie nudzi i chce robic caly czas cos nowego. A jaka szybka jest, tylko jak ma cos w zasiegu raczki to juz sie za to lapie. Na lozku to juz sama siedzi i sie bawi. Zadziwiajace jak te maluchy szybko sie rozwijaja.
Ale szybko sie nudzi i chce robic caly czas cos nowego. A jaka szybka jest, tylko jak ma cos w zasiegu raczki to juz sie za to lapie. Na lozku to juz sama siedzi i sie bawi. Zadziwiajace jak te maluchy szybko sie rozwijaja.
reklama
tymek własnie wczoraj rozpoczał turlanie.
ostatnio wcviaz sie przekrecał z pleców na brzuchj odwrotnie jakby zapomniał... ale wczoraj sobie przypomniał. i choc kłade go na kocu (rozkładam na dywanie) to tak sie 2 razy poturlał, ze przydzwonił główka w łysa podłoge. akurat byłam w kuchni i nie zdazyłam dogalopowac na czas. zreszta on to robi błyskawicznie.
niedługo kołdry zaczne rozkładac chyba :laugh:
ostatnio wcviaz sie przekrecał z pleców na brzuchj odwrotnie jakby zapomniał... ale wczoraj sobie przypomniał. i choc kłade go na kocu (rozkładam na dywanie) to tak sie 2 razy poturlał, ze przydzwonił główka w łysa podłoge. akurat byłam w kuchni i nie zdazyłam dogalopowac na czas. zreszta on to robi błyskawicznie.
niedługo kołdry zaczne rozkładac chyba :laugh:
Podziel się: