witajcie. Gdybym chciala wywolac wszystkie zdjecia z komputera to bym musiala pokoj wybudowac, zeby albumy sie pomiescily Sluchajcie u mnie zaczynaja sie pierwsze klotnie miedzy bracmi, bo maly wszystko starszemu zabiera. Wystarczy, ze usiade z malym blisko starszego i afera. A jak starszy zabawki nie chce oddac, to maly krzyczy na niego. Taki lobuziak mi rosnie. Cos czuje, ze wesolo bede miala za kilka miesiecy
reklama
shady
Fanka BB :)
hihii a ja z kolei myslalam ze co bedzie jak Alan bedzie mial zabawki piszczace, bo mam psa itd....okazuje sie ze pies madrzejszy niz mi sie wydawalo.....reaguje tylko na piszczenie gumowego jeza a na zabawki dziecka wogole a tak samo piszcza
kaszu27
Październikowa mamusia
Laura to się boi takich piszczków... ;Dza to muzyki to musi na full słuchać ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
moja słucha z tatusiem hip-hopu, trochę rapu...a kiedy byłam z nią w ciąży słuchałam muzyki relaksacyjnej - przeważnie przed pójściem spać i tak leciało to całą noc, ale teraz jakoś jej się to nie podoba ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
nie tylko mój mąż - ja też uwielbiam hip-hop, soul, ogólnie "czarne" klimaty...
shady
Fanka BB :)
nooooo a juz myslalam ze tylko ja lubie te klimaty....tyle ze wole meskie czarne klimaty np. Will Smith, Denzel Washington. a moj maz damskie klimaty czarne np.Hallie Berry czy jak to sie pisze...ogolnie wsyzstko to co ma wypukly biust ;D ;D ;D ;D
reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
a z muzy to lubię 50 Cent, Puff Daddy, Nelly, Foxy Brown, itp.
Podziel się: