reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
jeżeli sa tak dbre, jak piszą (nie znam tej firmy) to zaoszczędzasz sporo kasy.
Ja wydałam na tem prawie 600 zł, na nastepny ponad 1500 zł.
sprawdx w testach

Doxa - Kiddy w testach całkiem nieźle wypadają, ale lepiej maxi cosi - ten z bazą, tylko że strasznie drogie... no nic, poczekamy jeszcze, póki co nasz starcza, ale jeśli Natalia dalej będzie rosła w takim tempie to już niedługo. Szczęśliwie wiosna idzie, lato - może bez tych szmat wejdziwe ;)

Doxa, Małgosia - ja sie pytałam w Calineczce o fotelik, bo mam taki jak Wy, tzn o kilogrtamy - powiedzieli, że dziekco szybciej wyrasta z fotelika niż przeklracza wagę, więc pewnie Jaś juz wyrósł, a Oli pewnie właśnie wyrasta. Natalia jeszcze korzysta, ale ona używa leżaczka tylko gdy ja coś robię typu gotowanie czy prasowanie, ona w nim nigdy nie zasnęła. Śpi w łózeczku albo na spacerze.

magdusiek pisze:
Doxa, Małgosia - ja sie pytałam w Calineczce o fotelik, bo mam taki jak Wy, tzn o kilogrtamy - powiedzieli, że dziekco szybciej wyrasta z fotelika niż przeklracza wagę, więc pewnie Jaś juz wyrósł, a Oli pewnie właśnie wyrasta. Natalia jeszcze korzysta, ale ona używa leżaczka tylko gdy ja coś robię typu gotowanie czy prasowanie, ona w nim nigdy nie zasnęła. Śpi w łózeczku albo na spacerze.

Magdusiek piszesz o leżaczku czy foteliku samochodowym?

malgosia_76 pisze:
My i tak rezygnujemy już z leżaczka, może zostawię jeszcze na ranną drzemkę, na dole, ale to juz koniec. Tylko podłoga i pełzanie wchodzi w rachubę, albo siedzenie

U nas leżaczek poszedł wogóle w odstawkę 3 tyg temu. Mała zaczeła sypiać w łóżeczku w dzień i teraz jak nie śpi to albo na wersalce albo na kocu na podłodze. Leżaczek używany jest tylko w gościach, gdy dziecię gdzieś trzeba trzymać 2-3 godz a wiadomo ręce odpadają. No i obiad robię z małą na stole w leżaczku - o ile nie śpi, tak że jeszcze by mi się trochę przydał. ;D

reklama
Do góry