reklama
Doxa
Fanka BB :)
Co myślicie o tych? http://calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=36_40&sort=2a&filter_id=57
malgosia_76
jeżeli sa tak dbre, jak piszą (nie znam tej firmy) to zaoszczędzasz sporo kasy.
Ja wydałam na tem prawie 600 zł, na nastepny ponad 1500 zł.
sprawdx w testach
Ja wydałam na tem prawie 600 zł, na nastepny ponad 1500 zł.
sprawdx w testach
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa - Kiddy w testach całkiem nieźle wypadają, ale lepiej maxi cosi - ten z bazą, tylko że strasznie drogie... no nic, poczekamy jeszcze, póki co nasz starcza, ale jeśli Natalia dalej będzie rosła w takim tempie to już niedługo. Szczęśliwie wiosna idzie, lato - może bez tych szmat wejdziwe
Doxa, Małgosia - ja sie pytałam w Calineczce o fotelik, bo mam taki jak Wy, tzn o kilogrtamy - powiedzieli, że dziekco szybciej wyrasta z fotelika niż przeklracza wagę, więc pewnie Jaś juz wyrósł, a Oli pewnie właśnie wyrasta. Natalia jeszcze korzysta, ale ona używa leżaczka tylko gdy ja coś robię typu gotowanie czy prasowanie, ona w nim nigdy nie zasnęła. Śpi w łózeczku albo na spacerze.
Doxa, Małgosia - ja sie pytałam w Calineczce o fotelik, bo mam taki jak Wy, tzn o kilogrtamy - powiedzieli, że dziekco szybciej wyrasta z fotelika niż przeklracza wagę, więc pewnie Jaś juz wyrósł, a Oli pewnie właśnie wyrasta. Natalia jeszcze korzysta, ale ona używa leżaczka tylko gdy ja coś robię typu gotowanie czy prasowanie, ona w nim nigdy nie zasnęła. Śpi w łózeczku albo na spacerze.
malgosia_76
Jasiowi i głowa i nogi wystają za fotelik, a wczoraj nie mogłam dopiąć. WIĘC ma nowy
malgosia_76
Yaś rośnie w oczach. W niedzilę miałam u Doxy bluzeczkę w zapasie, była w sam raz. dziś już nie!
Doxa
magdusiek pisze:Doxa, Małgosia - ja sie pytałam w Calineczce o fotelik, bo mam taki jak Wy, tzn o kilogrtamy - powiedzieli, że dziekco szybciej wyrasta z fotelika niż przeklracza wagę, więc pewnie Jaś juz wyrósł, a Oli pewnie właśnie wyrasta. Natalia jeszcze korzysta, ale ona używa leżaczka tylko gdy ja coś robię typu gotowanie czy prasowanie, ona w nim nigdy nie zasnęła. Śpi w łózeczku albo na spacerze.
Magdusiek piszesz o leżaczku czy foteliku samochodowym?
malgosia_76 pisze:My i tak rezygnujemy już z leżaczka, może zostawię jeszcze na ranną drzemkę, na dole, ale to juz koniec. Tylko podłoga i pełzanie wchodzi w rachubę, albo siedzenie
U nas leżaczek poszedł wogóle w odstawkę 3 tyg temu. Mała zaczeła sypiać w łóżeczku w dzień i teraz jak nie śpi to albo na wersalce albo na kocu na podłodze. Leżaczek używany jest tylko w gościach, gdy dziecię gdzieś trzeba trzymać 2-3 godz a wiadomo ręce odpadają. No i obiad robię z małą na stole w leżaczku - o ile nie śpi, tak że jeszcze by mi się trochę przydał. ;D
reklama
Elvira
13 pazdziernik
My mamy teraz fotelik do 9 kg. Ojciec mi kupil w Polsce fotelik do 25 kg a jest chyba od 10 kg.Doxa pisze:A właśnie, jakie foteliki polecacie? do jakiej wagi teraz kupowac?
Podziel się: