Lucky z tymi ruchami to nie raz na godzinę, tylko jak czujemy ruchy to w ciągu godziny powinno ich być co najmniej 10, tak mi lekarz powiedział i pyta o to, a w razie gdyby ruchów nie było wcale to trzeba się udać na KTG do przychodni która je posiada lub do szpitala
reklama
L
Lucky
Gość
Jolik wiem że to trudne unikać stresu ale sie postaraj.
Nie powinnyśmy przebywac w szpitalach ajk aj byąłm an izbie przyjęć i czekałąm w kolejce to przede mna 2 kobitki poroniły a z jedną jeszcze gadałam na poczekalni ajk nie wiedział jeszcze ze jej dzidzia nie żyje..
Boshe tak krzyczałą myślałąm że sie sama popłaczę..coś okropnego
Nie powinnyśmy przebywac w szpitalach ajk aj byąłm an izbie przyjęć i czekałąm w kolejce to przede mna 2 kobitki poroniły a z jedną jeszcze gadałam na poczekalni ajk nie wiedział jeszcze ze jej dzidzia nie żyje..
Boshe tak krzyczałą myślałąm że sie sama popłaczę..coś okropnego
mój Maciuś jest bardzo aktywny ;D ja ruchy czuję od 14 tygodnia i pomimo, ze piszą że czuje sie od 16-18 tyg. to ja bardzo wcześnie i tak już zostało. najgorsze, ze Mały uwielbia najbardziej porę miedzy 2-4 w nocy. Ostatnio przywalił mi w trzustkę, wczoraj w żebro, a po pęcherzu stale mi spaceruje i tylko czuje ze chce mi sie siku, a za chwile ze nie. jest tak aktywny, ze jak jeden dzien siedział cicho to sie wystraszyłam nie na zarty. ale UWIELBIAM GO CZUC W MOIM BRZUSZKU
Teddy
Październikowa mać
a moj Krasnal jest jakis malo ruchawy...
da znac raz na pare godzin i tyle... szczegolnie upatrzyl sobie moj tylek i wali po jelitach, i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze mam go w d****...
za to miewa dosc czeste czkawki... po kilkunastu minutach robi sie to denerwujace...
da znac raz na pare godzin i tyle... szczegolnie upatrzyl sobie moj tylek i wali po jelitach, i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze mam go w d****...
za to miewa dosc czeste czkawki... po kilkunastu minutach robi sie to denerwujace...
reklama
L
Lucky
Gość
Teddy za to mój dzidziuś jest najbardziej aktywny kiedy sie kładę spać i ajk siedzę na forum.
W ostatnim czasie częściej sie rusza niż wcześniej dla mnei to powód do radości uwielbiam jak mi podskakuje brzuch
W ostatnim czasie częściej sie rusza niż wcześniej dla mnei to powód do radości uwielbiam jak mi podskakuje brzuch
Podziel się: