reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
Moje dziecko zaczęło robić samo bez trzymanki po jednym kroczku np żeby sobie gdzieś dojść jak jest powiecmy 30 cm to zrobi kroczek i zaraz musi się o coś oprzeć albo usiąść ale to już chyba chodzenie, co? czy jeszcze nie?

JASNE ZE TAK!!! kurcze, niezłe tempo maja te wasze maluszki ;)

mi sie dziś sniło, ze tymek pobiegł do mnie... aż się wystraszyłam ;D

magdusiek pisze:
N. ma dwie drzemki, jedną koło 10:00, drugą koło 15:00. A spac idzie kjoło 21:30, wstaje koło 6:30-7:00.

prawie jak u nas... kolo 9 40minut spania (bylo 2h, wiec tez powoli rezygnacja ;) ), kolo 15: 2-2,5h. reszta jak u Natalki.

Mikołaj staje i wstaje przy wszystkim - dziaj zaliczył juz przez to dwa upadki na potylice - mam nadzieje ze nic mu się nie stało ale sie powaznie wystraszył a ja razem z nim ::)

anno to norma ;) tymek też sporo takich upadków zaliczył, ale teraz umie już usiąść po tym jak się zachwieje. więc rzadkie są te upadki... wciąż próbuje sie puszczac, ale jeszcze długo sam nie ustoi. może ze 3 sekundy :)

A ja też mam sie czym pochwalić!
Moja Nadulka ciągle sie "puszcza" znaczy przedmiotów i robi samodzielnie kilka kroków!!!

Raczkowanie jej się już znudziło i trzymając się mojego tylko jednego palucha biega!!!

reklama
Do góry