reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, pytałam Pani Dr jak jest z kręglami czy można coś pograć - powiedziała, że nie przy IUI przeciwwskazań ale jak można poleżeć do góry brzuchem to może lepiej wybrać leżakowanie. Także miałam małe spotkanie na kręglach z Firmy i co robiłam - oglądałam hihi.
Mam urlop od wczoraj ale jak na razie to mi się nie nudzi, a szkoda czasem ;-).

witajcie dziewczynki
pole ale Ci zazdroszczę tych upałów
sun podniosłaś nas na duchu z tymi wynikami
wczoraj byliśmy u mojego ginka i zapisał eMkowi salfazin , androvit, wit a+e, i nie mogę się doczytać co ...provinoz czy coś odobnego, wszystko 2x1tab, w trakcie leczenia M ,będe miala laparoskopie,, udrożnią prawy jajowód i ponakłuwają jajniki, czekam na telefon od doktorka kiedy, a jak w ciągu 3 miechów nie zaciążymy to inseminacja:) M ma jeszcze iść na usg do androloga kontrolnie ze względu na to że u niego w rodzinie żylaki na nogach to tradycja, więc gdzie indziej też mogą być.
miłego wieczoru, taka cisza tu, ale myślę że to przed świętami, wszystkie sprzątają gotują albo siedzą w pracy:) ja co prawda jutro w domq siedzę, ale pracę do domu przytachałam:/

Może proviron? Mój emek to brał. A salfazin i androvit mają ten sam skład - salfazin lepsze proporcje. Polecam do tego zestawu dorzucić Macę.

Gnagna tylko wiesz ja nie jestem w takiej Tajlandii turystycznej z plazami i byczeniem:(
Zaliczylam Bangkok i najważniejsze świątynie buddyjskie...no i zrealizowalam swoje jedno z najwiekszych marzeń w okolicach 200km od Bangkoku.
I muszę powiedzieć, ze dzieciaka nie mam a umiem juz karmić z butelki malucha;) Pokaze Wam na zdjęciu;)
Ponadto zaaobserwowalam, ze Tajki maja dzieci w dość późnym wieku, tak na oko po 40 dość. Zwłaszcza jesli zalapala męża "białego".

Mnie jakos na razie te swieta nie ciesza...chora w lozku pewnie je spedze...chyba,ze moja beta poniedzialkowa okarze sie pozytywna to ze szczescia nawet lampke wina szczele hehe....

hej dziewczyny, dzisiaj miałam kolejną IUI i chodze zgięta w pół tak mnie nawalają jajniki że szok :( ale niech bolą oby pozytywnie :) jutro jeszcze sprawdzenie czy pękło?
A wogóle wczoraj z męzem byliśmy u bioenergoterapeuty i powiedział nam że u męża troche słabo z zołnierzykami a u mnie że słaby lewy jajnik i właśnie z niego mam teraz owulke :/ ale że bedzie dobrze :)

Lilonka chyba tak o proviron chodzi, ale dowiem się na 100% jak wykupie recepte, ale to po świętach bo alko i te sprawy:p , dzięki kupę też mace, gdzies o niej slyszalam ale nie mogłam sie zdecydowac, pomogłaś mi :)

reklama
Do góry