Ewis
Fanka BB :)
Pole - ale masz fajowo, takie egzotyczne klimaty :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie dziewczynki
pole ale Ci zazdroszczę tych upałów
sun podniosłaś nas na duchu z tymi wynikami
wczoraj byliśmy u mojego ginka i zapisał eMkowi salfazin , androvit, wit a+e, i nie mogę się doczytać co ...provinoz czy coś odobnego, wszystko 2x1tab, w trakcie leczenia M ,będe miala laparoskopie,, udrożnią prawy jajowód i ponakłuwają jajniki, czekam na telefon od doktorka kiedy, a jak w ciągu 3 miechów nie zaciążymy to inseminacja M ma jeszcze iść na usg do androloga kontrolnie ze względu na to że u niego w rodzinie żylaki na nogach to tradycja, więc gdzie indziej też mogą być.
miłego wieczoru, taka cisza tu, ale myślę że to przed świętami, wszystkie sprzątają gotują albo siedzą w pracy ja co prawda jutro w domq siedzę, ale pracę do domu przytachałam:/
Mnie jakos na razie te swieta nie ciesza...chora w lozku pewnie je spedze...chyba,ze moja beta poniedzialkowa okarze sie pozytywna to ze szczescia nawet lampke wina szczele hehe....