pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Ysia - kochana, biedulko Ty, tyle jajeczek... a piszesz dużo wody? bo podobno żeby nie mieć hiperki trzeba bardzo dużo pić. Nie martw się, będzie dobrze...my tu bardzo za Ciebie kciuki trzymamy!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie to jest najbardziej przerazajace kiedy takie bezbronne malenstwo placze i nie wiadomo co mu jest a samo nie potrafi powiedziec, boje sie takich sytuacji bardzo ale zanim ja urodze swoje to Ty Błonka bedziesz juz doswiadczona mamusia:-) i bede pisala do Ciebie o porade heheAla to zdjecie z dzis... a potem sie poplakala.. chyba brzuszek, ale nie jestem pewna, bo nic innego od nas nie chciala, potem poszla spac... moja kruszynka biedna, szkoda ze nie moze powiedziec co jej bylo