reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
sylha.. mnie teeeez tu dawno nie bylo, jakos czasu brak teraz na wszystko, a jak mloda spi to albo tez spie albo musze ogarnac dom :p

nowym słoneczka zycze 2 krech! starym tez! tym w ciazy duzo radosci a tym na wylocie lekkiego porodu :p

a to ja, Zosia!

Załączniki

• Ar4387.jpg
    Ar4387.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 57
  • HPIM3514.jpg
    HPIM3514.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie0553.jpg
    Zdjęcie0553.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 56
ale cudo ta Twoja Zosieńka, a jak sobie leży w leżaczku otulona cieplusim mieciusim kocykiem i patrzy na zabaweczkę, no słodkości :*

sylha, kolezanka jak ja pierwszy raz zobaczyla, to wlasnie powiedziala ze pierwsze co zobaczyla, to byly wielkie oczy, niebieskie :) zeby nie bylo :p po mamusi :D
nie moge sie doczekac Twoich... <3 :)

Ala :) to zdjecie z dzis... a potem sie poplakala.. chyba brzuszek, ale nie jestem pewna, bo nic innego od nas nie chciala, potem poszla spac... moja kruszynka biedna, szkoda ze nie moze powiedziec co jej bylo

Błonka popatrzylam raz jeszcze na zdjecia i musze stwierdzic ze chyba ma dlugie paluszki u rąk, moze bedzie grala na pianinie albo zostanie ginekologiem;-)

Ostatnia edycja:
czesc,
Błonka ślicznego masz dzidziolka ;)
dziewczyny wiem już ze na HSG trzeba wziąsc swoją piżamę i papcie. A czy jakoś inaczej też trzeba się przygotować. Np. całkowicie ogolić intymne miejsca? Czy wziąść sobie jakieś środki przeciwbólowe. Ile wogole kosztuje to HSG. Wyczytałam że ze znieczuleniem o wiele drożej. Ja je najprawdopodobniej będę miała w Katowicach w Provicie.

reklama
Ala :) to zdjecie z dzis... a potem sie poplakala.. chyba brzuszek, ale nie jestem pewna, bo nic innego od nas nie chciala, potem poszla spac... moja kruszynka biedna, szkoda ze nie moze powiedziec co jej bylo
wlasnie to jest najbardziej przerazajace kiedy takie bezbronne malenstwo placze i nie wiadomo co mu jest a samo nie potrafi powiedziec, boje sie takich sytuacji bardzo ale zanim ja urodze swoje to Ty Błonka bedziesz juz doswiadczona mamusia:-) i bede pisala do Ciebie o porade hehe

Do góry