pełna_nadziei83
Fanka BB :)
pelna nawet tak nie mysl !!!!!!!!!!!!!!!!! bo ty tez po tylku zarobisz dzis
Ale Ty dzis chętna do bicia No ja będę najwyżej wykorzystywała przepisy dziewczyn na przyspieszenie @ :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pelna nawet tak nie mysl !!!!!!!!!!!!!!!!! bo ty tez po tylku zarobisz dzis
Widzę, ze tu dzisiaj biją...ale mnie sie należy. Potrzebuje, zeby mnie jakiś kij walnął w głowę, bo totalnie sie rozwalilam...i to tak bez większego poważnego powodu.
Dzięki dziewczyny. Dlaczego mi lekarka przez tyle czasu nie kazała zbadać AMH to tego tez nie rozumiem...
Dziewczyny nie podoba Wam sie wolność? No nie...ja tam uwielbiam być sama.
Widzę, ze tu dzisiaj biją...ale mnie sie należy. Potrzebuje, zeby mnie jakiś kij walnął w głowę, bo totalnie sie rozwalilam...i to tak bez większego poważnego powodu.
Dzięki dziewczyny. Dlaczego mi lekarka przez tyle czasu nie kazała zbadać AMH to tego tez nie rozumiem...
Dziewczyny nie podoba Wam sie wolność? No nie...ja tam uwielbiam być sama.
No tak jakos wyszło z tym biciem pełna zaszkodzic Ci to nie zaszkodzi a moze pomóc to fakt A na kiedy ci wychodzi termin HSG że mozesz nie zdazyc z badaniami ?
No chyba nie malujePole - to opowiadaj co to za hobby bo mnie ciekawość zżera :-) malujesz?