reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Widzę, ze tu dzisiaj biją...ale mnie sie należy. Potrzebuje, zeby mnie jakiś kij walnął w głowę, bo totalnie sie rozwalilam...i to tak bez większego poważnego powodu.
Dzięki dziewczyny. Dlaczego mi lekarka przez tyle czasu nie kazała zbadać AMH to tego tez nie rozumiem...
Dziewczyny nie podoba Wam sie wolność? No nie...ja tam uwielbiam być sama.

Widzę, ze tu dzisiaj biją...ale mnie sie należy. Potrzebuje, zeby mnie jakiś kij walnął w głowę, bo totalnie sie rozwalilam...i to tak bez większego poważnego powodu.
Dzięki dziewczyny. Dlaczego mi lekarka przez tyle czasu nie kazała zbadać AMH to tego tez nie rozumiem...

No wolnosc mi sie podoba ale wiesz co za duzo to nie zdrowo :-D Mam nadzieje ze juz sie nie zamartiasz menopauza :rofl2: Mi tez lekarz nie kazała badac AMH ale mysle ze wie co robi nie wszytskie musismy miec robione takie same badania przeciez :) a jak bedziesz pewniejsza to sobie sama mozesz zbadac dr pelna albo dr Hope ci wypisza skierowanie :)

pole - pewnie tak ci się zebrało z ostatnich tygodni co? tez tak mam co jakiś czas - ostatnio przed druga IUI zamiast się cieszyć że ją mogę mieć to ryczałam jak bóbr...
Ja uwielbiam byc sama jak emek wraca na każdy weekend, wtedy środek tygodnia jest mój...ale te weekendy samotne tak się dłużą...nie mam za bardzo co robić, miałam sie teraz spotkać ze znajomymi ale nikomu nie pasowało a do rodziców nie chce mi się jechać 100km autobusem :-)
Mój zwykły ginek też nic nie mówił o AMH, ale w klinice od razu dr o tym powiedział, w klinice nawet stymulacje do IUI dobierają na podstawie hormonów i AMH a zwykły ginek to standardowo jedzie z clo

No tak jakos wyszło :p:p:p z tym biciem:) pełna zaszkodzic Ci to nie zaszkodzi a moze pomóc to fakt :) A na kiedy ci wychodzi termin HSG że mozesz nie zdazyc z badaniami ?

HSG to będzie 8 dc a w szpitalu kazali mi przyjść z badaniem na czystość, a mój ginek powiedział mi kiedyś że mam przyjść kilka dni przed HSG to on zbada mi ta czystość i jak nie wyjdzie to mi da lek żebym "ozdrowiała" na HSG, ale czystość bada się po @, to mi za dużo dni nie zostanie na ewentualne wyleczenie , z 3 dni...? No chyba że wszystko wyjdzie spoko, to luz, ale jak nie to :wściekła/y: kurde czemu to wszystko musi być takie zakręcone...a wszystko przed to że w szpitalu do którego mam skierowanie HSG robią tylko raz w tygodniu....no i ten 10 listopad to musi sie udać, bo tydzień później juz mi nie zrobią bo będzie za późno :wściekła/y:

Fruit ja potrafię sobie wykręcić rozne rzeczy, akurat tera mi przypasowala menopauza...ale to badanie zrobię nawet jak nasze doktórki mi nie dadzą skierowania. Normalnie pójdę zrobię sobie prywatnie, bo chyba chce je mieć.
Kolezanka wczoraj oddała mi wiadomą Ci książkę i...powiedziała, ze nic tak dobrego dawno nie czytala:-)
Pelna no widocznie wypadal mi kalendarzowy termin na ryk w poduszkę...
Ja lubię być sama, bo ja muszę sie jeszcze uczyć, a mamy nie za wielkie mieszkanie, więc w sumie przeszkadza mi wszystko tv, radio, rozmowy telefoniczne...
Poza tym mam bardzo inwazyjne hobby i wiąże sie z tym bałagan i ogólny r...., prawdziwy poligon, więc wole jak nikogo nie ma dopóki tego nie posprzatam:rofl2:

Pole - to opowiadaj co to za hobby bo mnie ciekawość zżera :-) malujesz?
No chyba nie maluje;)
Ja to robię bukietu, wiazanki, kompozycje kwiatowe i takie tam.
A ponieważ "kręci" mnie zestawienie rożnych roślin to w zależności na co jest sezon to przynoszę do domu kłosy zbóż, bluszcze, rajskie jabluszka, pałki wodne, mchy, paprocie i całe stosy krzakow, gałęzi itp
Wiec jak to wszystko wyląduje w domu to wyglada baaaardzo malowniczo....

reklama
No to proszę bardzo moc fluidków od Kacperka i Amelki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak była seria kiepska to teraz będzie na odwrót, bo tak ciągle pod górkę to nie idzie trzeba kiedyś na nią wejść i mam nadzieję,że teraz będziecie z niej schodzić:tak::tak: :tak:

Ja się czuję mega ciężko, ale tak poza tym żadnych jakiś poważnych dolegliwości, ale jutro już niestety muszę pójść do szpitala i mam nadzieję,że w najbliższym czasie zrobią mi CC, bo dzieci już duże są. Dlatego tak zajrzałam, bo nie wiem kiedy w ogóle będę miała czas na BB:baffled:

Do góry