reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Marzenixx-tak wlasnie sie zastanawiam nad tym co piszecie, ze mialyscie nogi do gory, w jaki sposob? Zabieg mialyscie przeprowadzany na takim normalnym fotelu ginekologicznym czy na lezance? Ten fotel/lezanka byla po zabiegu obrocona aby lezec do gory nogami czy same trzymalyscie te nogi jak do swiecy?

zabieg byl na takim fotelu jak ginekologiczny co nogi wkładasz w takie dwa "pomocniki", i jak wstrzyknął nasienie to jakos tak podkręcil ten fotel ze on podniósł sie z przodu o góry ze nogi i tyłek automatycznie się podniosły. nie wiem jak ci to wytłumaczyc hehehe

reklama
Witam was Dziewczyny:-)
Chciałam napisac że wczoraj przeczytałam całe wasze forum od początku do końca i troche się dowiedziałam od was o inseminacji:tak:
A tak wogle moge się do was dołączyć?
Pozdrawiam

hejka!
ja miałam badanie droznosci w tym cyklu przez HSG....dziewczyny na innym forum mnie nastarszyły ze bedzie bolało i wogóle ....a u mnie był to zabieg zupełnie bezbolesny..oba jajowody drozne....

co do tego ze bedziemy miec 1 IUI na naturalnym...ja tez wolałabym miec na stymulowanym bo wtedy przynajmniej mam pewnosc ze mi cos urosnie ale ginka która mnie prowadzi powiedziała ze w tej klinice najpierw próbuje sie na naturalnym jesli jest owulacja a dopiero potem na stymulowanym ...kilka razy jej gadałam ale d..a...no coz

Witam was Dziewczyny:-)
Chciałam napisac że wczoraj przeczytałam całe wasze forum od początku do końca i troche się dowiedziałam od was o inseminacji:tak:
A tak wogle moge się do was dołączyć?
Pozdrawiam

Hej! ja tez zanim napisałm do dziewczyn przeczytałam cały ten wątek hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka!
ja miałam badanie droznosci w tym cyklu przez HSG....dziewczyny na innym forum mnie nastarszyły ze bedzie bolało i wogóle ....a u mnie był to zabieg zupełnie bezbolesny..oba jajowody drozne....

co do tego ze bedziemy miec 1 IUI na naturalnym...ja tez wolałabym miec na stymulowanym bo wtedy przynajmniej mam pewnosc ze mi cos urosnie ale ginka która mnie prowadzi powiedziała ze w tej klinice najpierw próbuje sie na naturalnym jesli jest owulacja a dopiero potem na stymulowanym ...kilka razy jej gadałam ale d..a...no coz

wiesz bo z tym badaniem hsg to jest tak, że jak ktoś ma drożne jajowody, to faktycznie nic nie boli, masz szczęście jednym słowem:))

nie rozumiem tego podejścia, żeby robić IUI na naturalnym cyklu....a może to takie naciąganie na kasę???

tez była taka moja pierwsza mysl...ale ginka wytłumaczyła, ze mam jajeczka które same ładnie rosną i pekają wiec po nie ma potrzeby zeby faszerowac mnie lekami. Poza tym takie są u nich procedury, ze 1 IUI na naturalnym...u nas z nasieniem meza nie jest rewelacyjnie ....bierze salfazin mam nadzieje ze pomoze ;)

Maćku- witaj ja mam tego lekarza z polecenia prywatnie w gabinecie wizyty (wypadają trzy w miesiącu) i jak jest odpowiedni czas to przekaz do szpitala i tam sam osobiście się mną zajmuje i wszystkie badania mi zlecił już po pierwszej wizycie u niego po wyniki tez nie musiałam biegać na polną tylko on odbierał i na wizycie mi je dawał.

Olga29- trzymam kciuki!!!

Marzenixx i Lopop dziękuje dziewczyny za wsparcie i powodzenia w staraniach oby sie udało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asienka- WITAJ NA WĄTKU:tak:to troche Ci zeszlo zanim przeczytalaś co ??:):-)

asiiek- CZEŚĆ,no widzisz ,ja tez slyszalam ze hsg jest bolesnym badaniem a tu prosze jak u Ciebie ladnie :tak:

wikula,sylkabecia,olga-cześc babeczki :));-)

ja zle wyliczylam i estrofem zaczynam brac jutro rano:sorry2:

Do góry