reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
podobno boli gdy sa zapchane, gdy sa drozne to badanie jest bezbolesne ;)

dziewczyny czy mozna jakos naturalnie wpłynąc na poprawe jajeczke tzn ich ilosci i wzrost? Na endo wiem ze powinno sie jesc rybki, orzechy i pic czerwone winko :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asiiek- nigdy nie zagłębiałam sie w tym temacie i nie wiem czy coś oprócz tabletek i zastrzyków może poprawić wzrost jajeczek, ale jeśli sie dowiesz to daj znać też bedę próbować. Ja dzisiaj idę na wizytę boje się czy jajeczka ładnie urosły.

SYLKABECIA- daj znac po wizycie:tak::tak:

NATUS- dzwonilam do Citi medu i pani z recepcji poszla zapytac gina po jakim czasie mamy znowu zrobic badanie męża i lekarz powiedzial,ze blizej 3 miesiecy brania witamun...czyli najwczesniej mozemy isc w polowie grudnia-a juz sie napalilam ze wczesniej,skoro u Was sie po miesiacu poprawily ,no ale poczekamy.:sorry2:to w koncu miesiac z kawalkiem ..

hejka!
ja miałam badanie droznosci w tym cyklu przez HSG....dziewczyny na innym forum mnie nastarszyły ze bedzie bolało i wogóle ....a u mnie był to zabieg zupełnie bezbolesny..oba jajowody drozne....
Ja bylam drozna i bolalo. ALe nie stak strasznie, jak to niektore dziewczyny opisuja. Porownalabym to do bolu w czasie @.:tak:
Maćku- witaj ja mam tego lekarza z polecenia prywatnie w gabinecie wizyty (wypadają trzy w miesiącu) i jak jest odpowiedni czas to przekaz do szpitala i tam sam osobiście się mną zajmuje i wszystkie badania mi zlecił już po pierwszej wizycie u niego po wyniki tez nie musiałam biegać na polną tylko on odbierał i na wizycie mi je dawał.
A za badania placsz?

dziewczyny czy mozna jakos naturalnie wpłynąc na poprawe jajeczke tzn ich ilosci i wzrost? Na endo wiem ze powinno sie jesc rybki, orzechy i pic czerwone winko :tak:
Ziółka:tak:

Maćku- za wszystkie badania robione w szpitalu nic nie płaciłam (hormony, prolaktyna ,hsg)
tylko i wyłącznie za betę

MaCku- a co to za ziółka masz jakiś skład co to dokładnie jest??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maćku- za wszystkie badania robione w szpitalu nic nie płaciłam (hormony, prolaktyna ,hsg)
tylko i wyłącznie za betę
To fajnie. Moze ja tez sie do niego w takim razie wybiore... A IUI juz mialas, czy dopiero zrobisz (sory, ale nie pamietam juz:zawstydzona/y:).
A za wizyte ile ten gin bierze?

Na temat ziolek jest tu gdzies podforum. I tam na pierwszej stronie jest link do info.:tak:

Do góry