eij
Fanka BB :)
Od piątku do niedzieliJakby zrobić jedną imprezę hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od piątku do niedzieliJakby zrobić jedną imprezę hehe
Ooooooo jej!!! Suuuperrr!!! Witamy spowrotem bardzo bardzo gratuluje i tez gratuluje odwagi i siły i zaparcia żeby to zrealizowac to z Frankiem znacie się od jego urodzenia?Cześć dziewczynki I'm baaack !!! @Asia34, @eij, @hername, @Fok123, @OnaGośka, @Hankaa. Chciałam się przywitać i pochwalić że mamusią będę bardzo niedługo będziemy adoptować syneczka Franka, aktualnie rok i 9 m-cy Trochę mnie nie było, ale widzę że tu wszystkie już mamusie i bardzo się cieszę A co u @Karola z nadzieją ?
Cześć nie, znamy sie dopiero od ponad miesiąca, ale już kocham jakbym sama urodziła i życia sobie nie wyobrażam bez niegoOoooooo jej!!! Suuuperrr!!! Witamy spowrotem bardzo bardzo gratuluje i tez gratuluje odwagi i siły i zaparcia żeby to zrealizowac to z Frankiem znacie się od jego urodzenia?
I superni teraz ta miłość bedzie się tylko pogłębiać ❤❤❤Cześć nie, znamy sie dopiero od ponad miesiąca, ale już kocham jakbym sama urodziła i życia sobie nie wyobrażam bez niego
Kurde a ja z lutego, łapie się na krzywego?Od piątku do niedzieli
W drodze wyjątkuKurde a ja z lutego, łapie się na krzywego?
hahaha, przyniosę dużo nie fit przekasekW drodze wyjątku
Domyślam się że system bardzo mocno kuleje.... w ogóle te kryteria stażu małżeńskiego i inne wytyczne, często mocno przesadzone. Nie wiem czy dalej jest brany pod uwagę dochód. Z jednej strony namawiają na adopcję i rodziny zastępcze, a z drugiej strony sami utrudniająAle powiem Wam dziewczyny że jak się wejdzie w temat pieczy zastępczej to jest to naprawdę porażające, ile dzieci potrzebuje pomocy, ilu można by pomóc szybciej i dać szczęśliwe dzieciństwo gdyby tylko sądy i cały system działał lepiej...eh depresyjne to wszystko. My naprawdę mieliśmy szczęście bo nie dość że bardzo szybko zaproponowano nam dziecko to jeszcze na dodatek malutkie i bez większych obciążeń zdrowotnych, ale te wszystkie historie które usłyszeliśmy naprawdę przerażają...
Tyle zasad i ustaw, a sami w niczym nie pomagają. Biedne te dzieciątka, niczemu winne!Ale powiem Wam dziewczyny że jak się wejdzie w temat pieczy zastępczej to jest to naprawdę porażające, ile dzieci potrzebuje pomocy, ilu można by pomóc szybciej i dać szczęśliwe dzieciństwo gdyby tylko sądy i cały system działał lepiej...eh depresyjne to wszystko. My naprawdę mieliśmy szczęście bo nie dość że bardzo szybko zaproponowano nam dziecko to jeszcze na dodatek malutkie i bez większych obciążeń zdrowotnych, ale te wszystkie historie które usłyszeliśmy naprawdę przerażają...