reklama
Podziwiam i ogromnie gratuluję, niewielu jest ludzi z takim podejściem i ogromnym serduchemCześć a wiesz z moim charakterem jak nie mogę drzwiami to oknem wejdę 4 nieudane próby, w ostatniej był już nawet zarodek z serduszkiem, ale nie udało się tak czy inaczej...widocznie nam rodzicielstwo w inny sposób pisane Mały skradł nasze serca praktycznie z miejsca, jest ślicznym, małym cudakiem, dobrze się rozwija a ja się nie mogę doczekać aż już będzie totalnie z nami wózek, łóżeczko, foteliki, ciuszki, zabawki pieluchy - wszystko już czeka rodzina cała super szczęśliwa.
I ogrom dzieci miałoby cudny dom, na jaki zasługuje..Wiesz co system pieczy nie jest idealny i naprawdę trzeba dużo samozaparcia ale to co się dzieje w sądach to jest dopiero dramat, gdyby sytuacja prawna dzieci regulowana była szybciej, byłoby o wiele lepiej...
Mi się wydaje, że dziewczynka. Początkowo się odzywala raz na jakiś czas, z tego co kojarzę to porwała Ja codziennosc macierzystwaNie odzywa się ale chyba ma synka, chociaż mogę się mylić bo inne fora czytam pobieżnie
Staramy się 2-3 razy w tyg Przyjeżdża też do nas.Hej Kochana! Dlugo Cie nie było!!! Cudne wieści na Nowy Rok, pewnie teraz czas się dłuży..
A widujecie czesto Franusia w międzyczasie formalności?
15Moje też z kwietnia który kwiecień?
eij
Fanka BB :)
Tak ja mój tata moje 5, a Aśki chyba 8 o ile się nie mylę. Witamy w gronie zodiakalnych baranów
Że moja? nieeee miała być 15-ego, a jest z 30 marcaTak ja mój tata moje 5, a Aśki chyba 8 o ile się nie mylę. Witamy w gronie zodiakalnych baranów
eij
Fanka BB :)
Aaaaa. Ok. To PałkaZapałka ma z kwietnia ale też baranek, Twoja córcia 30 marca a ja mam urodziny 31 marcaŻe moja? nieeee miała być 15-ego, a jest z 30 marca
reklama
Jakby zrobić jedną imprezę heheAaaaa. Ok. To PałkaZapałka ma z kwietnia ale też baranek, Twoja córcia 30 marca a ja mam urodziny 31 marca
Podziel się: