Coś tam się przebija, chyba BobasNie wiem czy to widać na zdjęciu oceńcie swoim okiem czy nie zwariowałam
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Oby! Też mam nadzieję, że to cień fasoleczkiCoś tam się przebija, chyba Bobas
A ile jesteś po ovitrelle?Oby! Też mam nadzieję, że to cień fasoleczki
mylenne
Ovitrell był 25.10 czyli wczoraj 12 dni.A ile jesteś po ovitrelle?
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Ajj dziekuje dzis dzwonię do kliniki aby wcześniej zrobić betę bo juz z chęcią odstawilabym progesteron żeby w końcu wybuchnąć.. mam taki brzuch nabity, że bardziej niż pewnie, że to okres . Szykuje się kolejne podejście, a jak u Ciebie samopoczucieI jak tam się trzymasz?
mylenne
Ojej... To do kiedy masz progesteron? Ja dziś wieczorem mam ostatnia dawkę.Ajj dziekuje dzis dzwonię do kliniki aby wcześniej zrobić betę bo juz z chęcią odstawilabym progesteron żeby w końcu wybuchnąć.. mam taki brzuch nabity, że bardziej niż pewnie, że to okres . Szykuje się kolejne podejście, a jak u Ciebie samopoczucie
Pokusiłam się na test i wyszedł jakiś cień cienia i narobiłam sobie nadziei, jutro chyba z rana powtarzam, jak będzie grubsza krecha to lecę na betę
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Cudownie na pewno potwierdzisz badaniem ja mam jeszcze 3 czopkiOjej... To do kiedy masz progesteron? Ja dziś wieczorem mam ostatnia dawkę.
Pokusiłam się na test i wyszedł jakiś cień cienia i narobiłam sobie nadziei, jutro chyba z rana powtarzam, jak będzie grubsza krecha to lecę na betę
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
A jakieś objawy się pojawiły u Ciebie ? Ja mam typowy ból podbrzusza jak na @@@Cudownie na pewno potwierdzisz badaniem ja mam jeszcze 3 czopki
mylenne
Dzięki choć z jednej strony cieszę się i nakrecam, z drugiej próbuje jakos z dystansem podchodzić ale ciężko póki jeszcze nic pewnegoCudownie na pewno potwierdzisz badaniem ja mam jeszcze 3 czopki
Ok czyli Ty masz w czopkach, ja mam w tabletkach Duphaston
Właśnie wczoraj się zastanawiałam czy nie za szybko w odstawkę idzie? Czy jeśli jest ciąża to organizm już sam go wystarczająco wytwarza żeby utrzymać ciążę?
reklama
mylenne
Wiesz co właśnie nie.... Czuje takie napięcie w brzuchu, jakby lekkie ciągnięcie, nie umiem tego inaczej opisać...A jakieś objawy się pojawiły u Ciebie ? Ja mam typowy ból podbrzusza jak na @@@
Podziel się: