witamy, ja z opóźnieniemCzęść przyłącze się do grupyJoanna 35lat jedna ciąża poronienie zatrzymane w 9tyg maj21,ciąża biochemiczna luty22,już po wizycie w Novum w trakcie badań prRf pierwsza inseminacja.
reklama
A ja się pochwale dostałam dzien po pozytywnej becie. Jak mnie zatrzymali, tak się zestresowałam, że zaczelam im płakać, że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować, bo ja tak długo czekalam.. ogolem wpadła w taka histerie że zaczęli mnie uspokajać, dali mandat minimum, bo chcieli "dołożyć sie" do pieluch i powiedzieli, że i tak super, że się na nich z rekoma nie rzucilam..Ale żadna z Was nie ma mandatu jak jechała na betę My po pozytywnym teście jak jechaliśmy to dostaliśmy 2 stówy Jest zalaminowany na pamiątkę
U nas ważenie i mierzenieMy mamy prawdopodobnie 30 września szczepienie bo dzwoniłam żeby się dowiedzieć. Moja przychodnia dzwoni 3 dni tylko wcześniej więc sama zadzwoniłam kiedy mniej więcej . U Was w przychodni pielęgniarka mierzy długość ciała i główki Dzieci ? U nas na pierwszym szczepieniu tylko zważyła. Teraz chce poprosić żeby dokładnie zmierzyła Małego.
U nas post nad postami, 90% ciazy mieliśmy zakaz, że jak już dawała zielone światło, to zanim człowiek się zebrał, to znowu był zakazMam takie pytanie bardziej intymne jak z seksem na początku ciąży? Od transferu nic nie bylo oczywiście zapytam się lekarza czy możemy z mężem poszaleć ale jak to było u Was? Ja mam straszna ochotę ale tak samo strasznie się boję
Że sporym opóźnieniem, bo dopiero dziś nadrobiłam wiadomości. Serdecznie Ci gratuluję! I życzę.... nudnej ciazyJest serduszko i 7mm człowieczka!!!
eij
Fanka BB :)
A ja właśnie wstałam na karmienie młodego oby zasnął po butliHej Laseczki. Nie wyskakiwały mi powiadomienia, że tu dalej batalia trwa. Proszę wybaczyć nieobecność mą, aktualnie 4 20, skończyłam nadrabiać wiadomości i już postaram się być na bieżąco! Dobranoc i dzien dobry
A to ja byłam po karmieniu i teraz skończyłam kolejne. SmacznegoA ja właśnie wstałam na karmienie młodego oby zasnął po butli
Dziękuję kochana a co tam u ciebie jak maleństwo?Że sporym opóźnieniem, bo dopiero dziś nadrobiłam wiadomości. Serdecznie Ci gratuluję! I życzę.... nudnej ciazy
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Oo bardzo fajni policjanci Chociaż wtedy już mogli darować całkiem ten mandat ale wiadomo przepisyA ja się pochwale dostałam dzien po pozytywnej becie. Jak mnie zatrzymali, tak się zestresowałam, że zaczelam im płakać, że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować, bo ja tak długo czekalam.. ogolem wpadła w taka histerie że zaczęli mnie uspokajać, dali mandat minimum, bo chcieli "dołożyć sie" do pieluch i powiedzieli, że i tak super, że się na nich z rekoma nie rzucilam..
Podziel się: