reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ale żadna z Was nie ma mandatu jak jechała na betę 💪🤣 My po pozytywnym teście jak jechaliśmy to dostaliśmy 2 stówy 😅 Jest zalaminowany na pamiątkę ❤️
A ja się pochwale dostałam dzien po pozytywnej becie. Jak mnie zatrzymali, tak się zestresowałam, że zaczelam im płakać, że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować, bo ja tak długo czekalam.. ogolem wpadła w taka histerie że zaczęli mnie uspokajać, dali mandat minimum, bo chcieli "dołożyć sie" do pieluch i powiedzieli, że i tak super, że się na nich z rekoma nie rzucilam.. 😀😀😅

My mamy prawdopodobnie 30 września szczepienie bo dzwoniłam żeby się dowiedzieć. Moja przychodnia dzwoni 3 dni tylko wcześniej więc sama zadzwoniłam kiedy mniej więcej . U Was w przychodni pielęgniarka mierzy długość ciała i główki Dzieci ? U nas na pierwszym szczepieniu tylko zważyła. Teraz chce poprosić żeby dokładnie zmierzyła Małego.
U nas ważenie i mierzenie ;)

Mam takie pytanie bardziej intymne 😁 jak z seksem na początku ciąży? Od transferu nic nie bylo oczywiście zapytam się lekarza czy możemy z mężem poszaleć ale jak to było u Was? Ja mam straszna ochotę ale tak samo strasznie się boję 😅
U nas post nad postami, 90% ciazy mieliśmy zakaz, że jak już dawała zielone światło, to zanim człowiek się zebrał, to znowu był zakaz😅

reklama
A ja się pochwale dostałam dzien po pozytywnej becie. Jak mnie zatrzymali, tak się zestresowałam, że zaczelam im płakać, że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować, bo ja tak długo czekalam.. ogolem wpadła w taka histerie że zaczęli mnie uspokajać, dali mandat minimum, bo chcieli "dołożyć sie" do pieluch i powiedzieli, że i tak super, że się na nich z rekoma nie rzucilam.. 😀😀😅
Oo bardzo fajni policjanci 😅Chociaż wtedy już mogli darować całkiem ten mandat 😁 ale wiadomo przepisy ☺️

Do góry