reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ale żadna z Was nie ma mandatu jak jechała na betę 💪🤣 My po pozytywnym teście jak jechaliśmy to dostaliśmy 2 stówy 😅 Jest zalaminowany na pamiątkę ❤️
A ja się pochwale dostałam dzien po pozytywnej becie. Jak mnie zatrzymali, tak się zestresowałam, że zaczelam im płakać, że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować, bo ja tak długo czekalam.. ogolem wpadła w taka histerie że zaczęli mnie uspokajać, dali mandat minimum, bo chcieli "dołożyć sie" do pieluch i powiedzieli, że i tak super, że się na nich z rekoma nie rzucilam.. 😀😀😅

My mamy prawdopodobnie 30 września szczepienie bo dzwoniłam żeby się dowiedzieć. Moja przychodnia dzwoni 3 dni tylko wcześniej więc sama zadzwoniłam kiedy mniej więcej . U Was w przychodni pielęgniarka mierzy długość ciała i główki Dzieci ? U nas na pierwszym szczepieniu tylko zważyła. Teraz chce poprosić żeby dokładnie zmierzyła Małego.
U nas ważenie i mierzenie ;)

Mam takie pytanie bardziej intymne 😁 jak z seksem na początku ciąży? Od transferu nic nie bylo oczywiście zapytam się lekarza czy możemy z mężem poszaleć ale jak to było u Was? Ja mam straszna ochotę ale tak samo strasznie się boję 😅
U nas post nad postami, 90% ciazy mieliśmy zakaz, że jak już dawała zielone światło, to zanim człowiek się zebrał, to znowu był zakaz😅

reklama
A ja się pochwale dostałam dzien po pozytywnej becie. Jak mnie zatrzymali, tak się zestresowałam, że zaczelam im płakać, że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować, bo ja tak długo czekalam.. ogolem wpadła w taka histerie że zaczęli mnie uspokajać, dali mandat minimum, bo chcieli "dołożyć sie" do pieluch i powiedzieli, że i tak super, że się na nich z rekoma nie rzucilam.. 😀😀😅
Oo bardzo fajni policjanci 😅Chociaż wtedy już mogli darować całkiem ten mandat 😁 ale wiadomo przepisy ☺️

Do góry