najważniejsze, że mu tam dobrze KochanaDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrzetakże jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najważniejsze, że mu tam dobrze KochanaDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrzetakże jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
![]()
No to czekamyDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrzetakże jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
![]()
Piękne wiadomościUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscuPóźniej Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
![]()
SuperUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscuPóźniej Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
![]()
Super informacjeUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscuPóźniej Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
![]()
Karola, cudne wieści!!!!! Tak więc tanecznym krokiem w 2 trymestr, suuuuuperUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscuPóźniej Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
![]()
PięknieUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscuPóźniej Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
![]()
Oby szybciej niż późniejDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrzetakże jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
![]()