najważniejsze, że mu tam dobrze KochanaDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrze także jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
No to czekamyDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrze także jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
Karola z nadzieją
Uff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscu Później Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
Piękne wiadomości super, że wszystko dobrzeUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscu Później Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
Super niech maluszek rośnie zdrowo❤Uff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscu Później Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
Hankaa
Super informacje gratulujęUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscu Później Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
Karola, cudne wieści!!!!! Tak więc tanecznym krokiem w 2 trymestr, suuuuuperUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscu Później Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
Be_More_Happy
Pięknie Super wieści Mały śpioszek Jak prawdopodobnie chłopiec to myślę że tak zostanie bo chłopców da się wcześniej stwierdzić ja miałam prenatalne po skończonym 12 tygodniu i doktor też powiedział,że prawdopodobnie chłopiec i potem moja ginekolog to potwierdziła . Bardzo się cieszę , że wszystko dobrzeUff, miałam USG z przerwami, bo w trakcie maleństwo postanowiło usnąć i nie mogła zmierzyć przeziernosci. Wiec musiałam wyjść, pochodzić i zjeść coś słodkiego. Wszystko pięknie, książkowo! 13+1 z USG, 13+2 z miesiączki, całe 7cm szczęścia, wszystko na swoim miejscu Później Wam wstawię zdjecie na podstawie którego Doktor stwierdziła ze chyba chłopak
PałkaZapałka
Oby szybciej niż późniejDziewczyny ja dziś po KTG oczywiście nic się nie zaczyna skurcze żadne się nie pisały na KTG , tętno synka bardzo ładne więc chyba mu tam dobrze także jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość
reklama
Karola z nadzieją
Dziękuje Wam dziewczyny cały czas trawie te informacje i nie dowierzam tyle na to czekaliśmy! To jest to zdjecie po którym Doktor podejrzewa płeć
Podziel się: