reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295

Załączniki

• BFE21BDE-963F-49F9-B7CB-440A3604309B.jpeg
    BFE21BDE-963F-49F9-B7CB-440A3604309B.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 50
reklama
Super że wszystko dobrze 🥰🥰 Dzidzia już przekroczyła kg bardzo ładnie ♥️♥️ a co do zdjęć ja też mam tylko albo bokiem buźkę pokazał na przedostatniej wizycie 20 maja 😁 Najważniejsze że wszystko dobrze i będziesz mogła być aktywna ☺️
Moja jak się ujawniła z płcią to najpierw pokazała faka a potem wypiela krocze 😂

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? Bo mi lekarz każe brać luteine przez 10 dni od inseminacji. Gdzieś indziej rzuciło mi się w oczy, że lekarze zalecają brać cały czas aż do przyjścia okresu bądź potwierdzenia ciąży.
A jak było u was?
Ja brałam 10 dni , po 10 dniach robiłam badanie beta hcg, w przypadku ciazy mialam kontynuować branie proga a jeśli ciąży brak to nie brać progesteron i czekac na okres

reklama
Jak się czujesz??😀 dociera do Ciebie, że to zaraz?😀
No właśnie nie 😂 muszę jeszcze mojego poduczyć w sprawach domowych jak mnie nie będzie a myślę, że jeszcze mam tyyyle czasu najważniejsze , że torba spakowana choć i tak przeglądałam co gdzie mam a już nie pamiętam 😁 jutro idę na KTG . A dziękuję czuje się dobrze ale już meeega ciężko choć podłogi akurat pomyłam hehe ☺️

Do góry