Pięknie mamuśkaDziękuję dziewczyny za kciuki Szyjka się skróciła o 1/3 z 4,5 cm także chyba szybkiego porodu nie wróży bez rozwarcia jeszcze . Ale Synek jest już główką prawie wstawiony w kanał rodny mam spacerować co od poniedziałku właśnie zaczęłam regularne spacery Oraz leżeć też na prawej stronie żeby pomóc Maluszkowi wstawić się w kanał rodny bo właśnie plecki ma po prawej stronie a nóżki po lewej Waży +-2973 kg Ostanią wizytę mam 3 czerwca i dostanę skierowanie do szpitala jeżeli do terminu porodu czyli 10 czerwca się nie zadzieje nic to tydzień po będę miała się ze skierowaniem zgłosić do szpitala
reklama
Śliczne male kruszynkiPamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widoki niech ta myśl daje Wam siłę dziewczyny. A oto moje widoki, Wy też takie będziecie miały, tylko trochę cierpliwości
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ale słodziaki Jakie duże już MaluszkiPamiętaj, im większa góra, tym piękniejsze widoki niech ta myśl daje Wam siłę dziewczyny. A oto moje widoki, Wy też takie będziecie miały, tylko trochę cierpliwości
Magnolia89
Początkująca w BB
Eh u mnie niestety nawet nie ma co dzisiaj testować, okres się rozkręcił...
Czas zacząć przygotowania do kolejnego iui. A u was jak leci weekend. Pogoda nie rozpieszcza :-(
Czas zacząć przygotowania do kolejnego iui. A u was jak leci weekend. Pogoda nie rozpieszcza :-(
Evelyn1919
Wooow, jakoś przeoczyłam, że TP ciąża naturalna. Coś zmieniliście? Czy tak po prostu zaskoczyło?Taaaak! U mnie 4 inseminacje, 3 transfery in vitro, 3 ciąże biochemiczne, a teraz pierwszy cykl starań naturalnych i ciąża dziś 10+2 dobre nastawienie i wiara to połowa sukcesu
Karola z nadzieją
Byłam 4 miesiące na antykoncepcji i w końcu odżyłam, robiłam masę rzeczy dla siebie. Pofarbowalam włosy, poszłam na jogę, założyłam aparat, wykupiłam wakacje (które musiałam odwołać, bo dziś byczylabym się na Zakynthos). No i pewnie wizyta u immunologa P.w Łodzi, który porobił nam mnóstwo badań, znalazł problem i prostymi krokami (czyli np.zmiana kwasu foliowego na formę metylowana) dał nam nadzieje, ze nie musimy podchodzic do IVF, bo niewiele u nas to zmieni. To był pierwszy cykl po anty, byłam już zapisana na kwiecien na inseminacje, ba!odswiezylismy wszystkie badania, została mi chlamydia z wymazu i postanowiłam zrobić test, a tu zdziwkoWooow, jakoś przeoczyłam, że TP ciąża naturalna. Coś zmieniliście? Czy tak po prostu zaskoczyło?
Be_More_Happy
Bardzo mi przykro Trzymaj się i nie poddawaj się na pewno i dla Was w końcu wyjdzie słońce Trzymam mocno kciukiEh u mnie niestety nawet nie ma co dzisiaj testować, okres się rozkręcił...
Przykro mi bardzo najważniejsze, że się nie poddajecie, bo przecież w końcu wyjdzie dla Was słońce i będzie pięknieEh u mnie niestety nawet nie ma co dzisiaj testować, okres się rozkręcił...
Coś się pusto zrobiło w kalendarzu… kogo dopisać?
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
24.05. @Hankaa - wizyta, USG
02.06. @hername - USG Prenatalne III trymestr
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
Gratulujemy:
2021 r.
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
reklama
Madame JS
Hej ! To ja się mogę dopisać na 30/05 - USG przed III IUI...Coś się pusto zrobiło w kalendarzu… kogo dopisać?
KALENDARZ
—————————————————————
Trzymamy kciuki:
Gratulujemy:
2021 r.