reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A podchodzisz do kolejnej iui?
Tak, po 3-4 nieudanych iui będę mogła podejść do invitro, gdzie na nfz w mojej przychodni leczenia niepłodności przygotują mnie do zabiegu, dzięki czemu koszty będą dużo niższe.
Narazie to było 1 iui. I niby się spodziewałam, że raczej nic z tego nie będzie, ale człowiek głupi i zawsze się łudzi...

Tak, po 3-4 nieudanych iui będę mogła podejść do invitro, gdzie na nfz w mojej przychodni leczenia niepłodności przygotują mnie do zabiegu, dzięki czemu koszty będą dużo niższe.
Narazie to było 1 iui. I niby się spodziewałam, że raczej nic z tego nie będzie, ale człowiek głupi i zawsze się łudzi...
Nie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tatara 😅
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki :)

Dziękuję dziewczyny za kciuki 😘😘 Szyjka się skróciła o 1/3 z 4,5 cm także chyba szybkiego porodu nie wróży 😁 bez rozwarcia jeszcze . Ale Synek jest już główką prawie wstawiony w kanał rodny mam spacerować co od poniedziałku właśnie zaczęłam regularne spacery ☺️ Oraz leżeć też na prawej stronie żeby pomóc Maluszkowi wstawić się w kanał rodny bo właśnie plecki ma po prawej stronie a nóżki po lewej ☺️ Waży +-2973 kg ☺️ Ostanią wizytę mam 3 czerwca i dostanę skierowanie do szpitala jeżeli do terminu porodu czyli 10 czerwca się nie zadzieje nic to tydzień po będę miała się ze skierowaniem zgłosić do szpitala ☺️

Nie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tatara 😅
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki :)
W sumie prawda :-) trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Jak nie po iui to jest jeszcze invitro

Dziękuję dziewczyny za kciuki 😘😘 Szyjka się skróciła o 1/3 z 4,5 cm także chyba szybkiego porodu nie wróży 😁 bez rozwarcia jeszcze . Ale Synek jest już główką prawie wstawiony w kanał rodny mam spacerować co od poniedziałku właśnie zaczęłam regularne spacery ☺️ Oraz leżeć też na prawej stronie żeby pomóc Maluszkowi wstawić się w kanał rodny bo właśnie plecki ma po prawej stronie a nóżki po lewej ☺️ Waży +-2973 kg ☺️ Ostanią wizytę mam 3 czerwca i dostanę skierowanie do szpitala jeżeli do terminu porodu czyli 10 czerwca się nie zadzieje nic to tydzień po będę miała się ze skierowaniem zgłosić do szpitala ☺️
Super wieści, bardzo się cieszę, że wszystko u Was zgodnie z planem. Maluch ma super wagę, także tylko świętować Mamuśka.. 🥰🥰

reklama
Super:):) masz jeszcze trochę czasu na skrócenie wiec do terminu pewnie się skroci, to teraz nic tylko spacerki i wyczekiwać kiedy się zachce wyjść małemu z brzucha🥰

Do góry