Jutro za Ciebie trzymamy kciuki o której wizyta?Super, że u Was wszystko dobrze Dzidziuś już spory Same dobre wiadomości
reklama
A podchodzisz do kolejnej iui?13 dni. Niestety to raczej zwiastun okresu. Od jakiegos czasu zawsze zaczyna mi się od żywej krwi na papierze, które przechodzi w lekkie brązowe plamienie a po 2-3 dniach przychodzi okres
Magnolia89
Początkująca w BB
Tak, po 3-4 nieudanych iui będę mogła podejść do invitro, gdzie na nfz w mojej przychodni leczenia niepłodności przygotują mnie do zabiegu, dzięki czemu koszty będą dużo niższe.A podchodzisz do kolejnej iui?
Narazie to było 1 iui. I niby się spodziewałam, że raczej nic z tego nie będzie, ale człowiek głupi i zawsze się łudzi...
Nie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tataraTak, po 3-4 nieudanych iui będę mogła podejść do invitro, gdzie na nfz w mojej przychodni leczenia niepłodności przygotują mnie do zabiegu, dzięki czemu koszty będą dużo niższe.
Narazie to było 1 iui. I niby się spodziewałam, że raczej nic z tego nie będzie, ale człowiek głupi i zawsze się łudzi...
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za kciuki Szyjka się skróciła o 1/3 z 4,5 cm także chyba szybkiego porodu nie wróży bez rozwarcia jeszcze . Ale Synek jest już główką prawie wstawiony w kanał rodny mam spacerować co od poniedziałku właśnie zaczęłam regularne spacery Oraz leżeć też na prawej stronie żeby pomóc Maluszkowi wstawić się w kanał rodny bo właśnie plecki ma po prawej stronie a nóżki po lewej Waży +-2973 kg Ostanią wizytę mam 3 czerwca i dostanę skierowanie do szpitala jeżeli do terminu porodu czyli 10 czerwca się nie zadzieje nic to tydzień po będę miała się ze skierowaniem zgłosić do szpitala
Magnolia89
Początkująca w BB
W sumie prawda :-) trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Jak nie po iui to jest jeszcze invitroNie mysl w ten sposób, to normalne u każdej z nas. Kiedyś usłyszałam mądre stwierdzenie, że gdyby człowiek nie miał nadzieji, że się uda, to po co miałby to robić? Ja się tego trzymałam i co cykl odstawiałam tatara
Super, że masz kolejne możliwości, a reszta to już czas. Trzymam kciuki
Super wieści, bardzo się cieszę, że wszystko u Was zgodnie z planem. Maluch ma super wagę, także tylko świętować Mamuśka..Dziękuję dziewczyny za kciuki Szyjka się skróciła o 1/3 z 4,5 cm także chyba szybkiego porodu nie wróży bez rozwarcia jeszcze . Ale Synek jest już główką prawie wstawiony w kanał rodny mam spacerować co od poniedziałku właśnie zaczęłam regularne spacery Oraz leżeć też na prawej stronie żeby pomóc Maluszkowi wstawić się w kanał rodny bo właśnie plecki ma po prawej stronie a nóżki po lewej Waży +-2973 kg Ostanią wizytę mam 3 czerwca i dostanę skierowanie do szpitala jeżeli do terminu porodu czyli 10 czerwca się nie zadzieje nic to tydzień po będę miała się ze skierowaniem zgłosić do szpitala
Dokladnie tak, najważniejsze, że coś z tym robicie, a nie czekacie, aż zaskoczy cudem, bo czasami tym cudom trzeba troszkę pomóc, a szkoda tracić czasW sumie prawda :-) trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Jak nie po iui to jest jeszcze invitro
reklama
Super masz jeszcze trochę czasu na skrócenie wiec do terminu pewnie się skroci, to teraz nic tylko spacerki i wyczekiwać kiedy się zachce wyjść małemu z brzuchaDziękuję dziewczyny za kciuki Szyjka się skróciła o 1/3 z 4,5 cm także chyba szybkiego porodu nie wróży bez rozwarcia jeszcze . Ale Synek jest już główką prawie wstawiony w kanał rodny mam spacerować co od poniedziałku właśnie zaczęłam regularne spacery Oraz leżeć też na prawej stronie żeby pomóc Maluszkowi wstawić się w kanał rodny bo właśnie plecki ma po prawej stronie a nóżki po lewej Waży +-2973 kg Ostanią wizytę mam 3 czerwca i dostanę skierowanie do szpitala jeżeli do terminu porodu czyli 10 czerwca się nie zadzieje nic to tydzień po będę miała się ze skierowaniem zgłosić do szpitala
Podziel się: