reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochana a przypomnij mi, który to tydzień? Lekarz nie zaproponował pesara? 2.4 to jeszcze jest zapas :) ale faktycznie leżenie bardzo wskazane ☺️ Niech się Maleństwo tak nie spieszy 😘 wiem, ze tu fajnie, ale niech wytrzyma jeszcze trochę ☺️
Dzis zaczelam 29. Pytałam o pessar, ale powiedziała, że to już za późno na to i mam brać leki i lezec.
2,4 niby zapas jest, ale niedobrze, że tak szybko się skrocila. Chciałam jakaś kontrolę za tydzień, ale powiedziała że to nic nie da i nie mam co jeździć i tam grzebać.. czyli mam lezec jak tykająca bomba, no dla mnie to najgorsze :(
Niech siedzi w środku ile się da!

reklama
Dzis zaczelam 29. Pytałam o pessar, ale powiedziała, że to już za późno na to i mam brać leki i lezec.
2,4 niby zapas jest, ale niedobrze, że tak szybko się skrocila. Chciałam jakaś kontrolę za tydzień, ale powiedziała że to nic nie da i nie mam co jeździć i tam grzebać.. czyli mam lezec jak tykająca bomba, no dla mnie to najgorsze :(
Niech siedzi w środku ile się da!
Aaaa 29 to już faktycznie na pessar za późno :( jeszcze kilka tygodni musi posiedzieć! Także lez i wypoczywaj 😘

O kurcze niefajnie:( tym bardziej że ostatnio się Ci się nie skróciła na wizycie jeśli dobrze pamietam:( a nie zaproponowali Ci pesara lub szwu? Kiedy kolejna kontrola? Mam nadzieję że stanie juz w miejscu i nie będzie dalej się skracac 2 5 cm to norma wiec minimalnie krotsza jest
Ostatnio mi się wydłużyła nawet, a tu nagle taki zonk. I to w 2,5tyg, chociaż stwierdziła że nawet w dobę może się skrócić..
Na pessar i szew niby za późny etap ciazy. Usg 3 trymestr mam 02.06 a później u swojej Doktor po 2tyg. Modlę się, żeby dalej nie drgnela. :(

Ostatnio mi się wydłużyła nawet, a tu nagle taki zonk. I to w 2,5tyg, chociaż stwierdziła że nawet w dobę może się skrócić..
Na pessar i szew niby za późny etap ciazy. Usg 3 trymestr mam 02.06 a później u swojej Doktor po 2tyg. Modlę się, żeby dalej nie drgnela. :(
No niech się mała nigdzie nie rusza stamtad:) to te 3 tygodnie odpoczywaj sobie na spokojnie i lez, może rzeczywiście to plus leki wstrzymają skaracanie:):) ostatnio słyszałam od znajomej ze jej się skracała potem dosta jakieś leki, lezenie itp i ciaze donosiła wiec mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie😘 ja mam wizytę we wtorek juz tez zaczynam się stresować czy nie zaczela się skracac ta szyjka

reklama
No niech się mała nigdzie nie rusza stamtad:) to te 3 tygodnie odpoczywaj sobie na spokojnie i lez, może rzeczywiście to plus leki wstrzymają skaracanie:):) ostatnio słyszałam od znajomej ze jej się skracała potem dosta jakieś leki, lezenie itp i ciaze donosiła wiec mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie😘 ja mam wizytę we wtorek juz tez zaczynam się stresować czy nie zaczela się skracac ta szyjka
tez mam taką nadzieję, że to zda egzamin. Myślę, że Doktor mnie trochę niepotrzebnie nastraszyła, mówiąc, że mogę w każdej chwili zacząć rodzic, bo tym tokiem myślenia to tak może mieć każda z nas, jeśli szyjka się skraca tak z niczego i tak szybko.
Wierze ze u Ciebie będzie lepszy wynik😘😘

Do góry