Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Hihihi dziękuje, tez wróciłam po długim czasieDawno mnie tu nie było. Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihihi dziękuje, tez wróciłam po długim czasieDawno mnie tu nie było. Gratulacje
Nic tylko brać urlop na cały grudzienTo będziecie mieć imprezowy grudzień, do tego jeszcze święta i sylwester
Ale kochane Maluszki jak sobie ładnie leżą
Mały Człowieczek rośnie pięknie, dużo zdrówka Jeszcze raz gratulacje Będziecie mieli piękny prezent pod choinkęU mnie dziś dziewczyny 8+4, całe 2cm szczęścia i termin na 15.12.
To super , że coś ruszyło W wakacje już nie będzie u Ciebie śladu po dodatkowych kg Dokładnie masz rację w ciąży ciało dużo się zmienia więc też po ciąży zaraz nie możemy oczekiwać, że wszystko zaraz wróci do stanu przed ciąży Powolutku wszystko się daParę dni pracy i leci w dół oby się nie zatrzymała haha.
Aaaa to zmienia postać rzeczy. Zrzucisz napewno. Ja sobie mówiłam " ciąża trwała trochę czasu, to trzeba dać ciału czas na zrzucenie".
Chociaż fakt faktem tyle ile ja przytyłam to bardzo ciężko się przyzwyczaić, że ciało zupełnie inaczej reaguje na pewne rzeczy
Dziękuje bardzoMały Człowieczek rośnie pięknie, dużo zdrówka Jeszcze raz gratulacje Będziecie mieli piękny prezent pod choinkę
Wow to naprawdę dla mamy i Ciebie najpiękniejszy prezent na urodziny i dodatkowo na Święta Nic więcej nie potrzeba Te Święta będą magiczneNaprawdę jeszcze w to nie wierze będę miała piękny prezent dla mamy, bo ma 15.12.urodziny i dla siebie bo mam 30-tke 23.12.
Na to bardzo liczymyWow to naprawdę dla mamy i Ciebie najpiękniejszy prezent na urodziny i dodatkowo na Święta Nic więcej nie potrzeba Te Święta będą magiczne
Myślę, że ciutke dłużej bo jest sporo do zrzucenia... ale do nowego roku...kto wieTo super , że coś ruszyło W wakacje już nie będzie u Ciebie śladu po dodatkowych kg Dokładnie masz rację w ciąży ciało dużo się zmienia więc też po ciąży zaraz nie możemy oczekiwać, że wszystko zaraz wróci do stanu przed ciąży Powolutku wszystko się da
Bankructwo to się zacznie jak będziesz kupować ciuszki... a ja będę linki dalej podsylacNa to bardzo liczymy
A mąż ogłosił na grudzien bankructwo