reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Teraz idzie lato może akurat coś waga drgnie w dół życzę Ci tego 🥰😘 no u mnie nie do końca z tą wagą cieszę się , że tylko te 7 kg przytyłam na początku ciąży schudłam 3 kg . Ale ja startowałam już z dużą nadwagą więc ja mogłam tylko przytyć do 7 kg nie wiem jak teraz czy coś poszło w górę ale ostatnio aptetyt mam mniejszy cokolwiek zjem czuje się taka pełna nie wiem czy to już taki urok ostatniego miesiąca więc może już waga nie pójdzie do góry . Ale chciałabym po ciąży schudnąć i to już tak konkretnie może te spacery pomogą bo na mnie ruch bardzo dobrze działa ☺️
Parę dni pracy i leci w dół 🤣🤣 oby się nie zatrzymała haha.

Aaaa to zmienia postać rzeczy. Zrzucisz napewno. Ja sobie mówiłam " ciąża trwała trochę czasu, to trzeba dać ciału czas na zrzucenie".
Chociaż fakt faktem tyle ile ja przytyłam to bardzo ciężko się przyzwyczaić, że ciało zupełnie inaczej reaguje na pewne rzeczy 🤣

reklama
Do góry