reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hih, ale wszystko gotowe na Święta?
Tak, tak pierwsze... ale w wielkim strachu z racji szykujących się operacji 😔. Na razie latamy od lekarza do lekarza... także jest co robić 🙉🙉
Tak już tak ☺️ Dziś tylko sałatkę robię i podłogę umyje nie mam dużego metrażu więc to pikuś 😁 no rozumiem Cię , że masz strach , takie małe dzieciaczki a muszą przejść operację ale z drugiej strony dobrze , że lekarze obserwują i szybko reagują. Będzie dobrze 🤗 Dzieciaczki od urodzenia są silne i teraz też dadzą radę ♥️♥️ Ale wiadomo mama jak to mama zawsze boi się o swoje dzieci ☺️

reklama
Cześć dziewczyny
Właśnie wracam z prenatalnych. Wszystkie wymiary Maluszka prawidłowe 🥰 kamień z serca. Teraz tylko dalej leżeć by krwiak się wchlonął. Ps: prawdopodobnie chłopak 👶
Wesołych Świąt🎄🎅
Super gratulacje 😍😍 masz reżim łóżkowy całkowicie z krwiakiem? Bo ja właśnie wczoraj wyszłam ze szpitala imię kazali mi cały czas leżeć, mam pozwolenie na to by usiąść spokojnie przy stole wigilijnym 😘😘

Super gratulacje 😍😍 masz reżim łóżkowy całkowicie z krwiakiem? Bo ja właśnie wczoraj wyszłam ze szpitala imię kazali mi cały czas leżeć, mam pozwolenie na to by usiąść spokojnie przy stole wigilijnym 😘😘

Aż tak to nie. Taki reżim miałam przez 2 tygodnie. Teraz już zagrożenie mniejsze, ale nadal jest. Więc raczej ograniczyć się do leżenia i poruszania po domu.

reklama
Do góry