To może się zdarzać, bo szyjka jest rozpulchniona i bardzo wrażliwa jak niebieskie to sr…. jak to mówią, odpoczywaj kochanaTak właśnie miałam dopochwowo właśnie też o tym pomyślałam
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dokładnie zawsze coś Dziękuję Kochana Miłej niedzieli dla WszystkichTo może się zdarzać, bo szyjka jest rozpulchniona i bardzo wrażliwa jak niebieskie to sr…. jak to mówią, odpoczywaj kochana
Kochane, miałam 3 nieudane inseminacje. Wcześniej się nie udzielałam, ale chciałabym się Was zapytać szczerze. Czy jest sens próbować dalej, czy może lepiej przejść na program z in vitro? Widziałam statystyki, Invicta ma niezłe wskaźniki powodzeń ivf. Kusi, chociaż kwoty mnie przerażają
eij
Ja miałam 6 inseminacji i z perspektywy czasu bardzo żałuję. Idź w in vitro. Ja też leczyłam się w Invicta. Szkoda twoich pieniędzy, czasu i nierwów na kolejne inseminacjeKochane, miałam 3 nieudane inseminacje. Wcześniej się nie udzielałam, ale chciałabym się Was zapytać szczerze. Czy jest sens próbować dalej, czy może lepiej przejść na program z in vitro? Widziałam statystyki, Invicta ma niezłe wskaźniki powodzeń ivf. Kusi, chociaż kwoty mnie przerażają
Chyba zbyt dużo nie pomogę bo jestem po pierwszej inseminacji (w środę idę na betę ), ale nam lekarka powiedziała, ze u nas by zrobiła 2 inseminacje a później radziłaby przejść na in vitro. Jestem skłonna na to przystać. Tym bardziej, ze mam niskie amh. Chociaż tez mam nadzieję, że jednak iui zadziałaKochane, miałam 3 nieudane inseminacje. Wcześniej się nie udzielałam, ale chciałabym się Was zapytać szczerze. Czy jest sens próbować dalej, czy może lepiej przejść na program z in vitro? Widziałam statystyki, Invicta ma niezłe wskaźniki powodzeń ivf. Kusi, chociaż kwoty mnie przerażają
To zależy od wielu czynników, chociaż ivf faktycznie jest skuteczniejszą metodą niż iui. Porozmawiaj z lekarzem. Jeśli jesteś w invicta dopytaj się o dofinansowanie, widziałam na ich stronie, że mają różne programy we współpracy z miastami. Wrzycam Ci linka: Link do: Dofinansowanie in vitro 2021 | INVICTA
eij
Wrzuć screen na wątek o in vitro, dziewczyny napewno pomogąHej Dziewczyny. Czy ktoś może spojrzeć na mój wynik ? Moze ktoś ma coś podobnego
reklama
Podpinam się pod tym rękoma i nogami [emoji38]
Ja miałam 6 inseminacji i z perspektywy czasu bardzo żałuję. Idź w in vitro. Ja też leczyłam się w Invicta. Szkoda twoich pieniędzy, czasu i nierwów na kolejne inseminacje
Podziel się: