reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny pomóżcie 😭 nie jestem jeszcze zaszczepiona ale tyle się ostatnio nasłuchałam o tym jak ciężko jest z COVID w ciąży i ile kobiet i dzieci umiera po porodzie, ze się wystraszyłam. Powiedzcie mi, jesteście szczepione ? Czy jak np miałabym inseminacje w przyszłym tygodniu to mogę się jeszcze w tym zaszczepić ? Albo po inseminacji ?

Dziewczyny pomóżcie 😭 nie jestem jeszcze zaszczepiona ale tyle się ostatnio nasłuchałam o tym jak ciężko jest z COVID w ciąży i ile kobiet i dzieci umiera po porodzie, ze się wystraszyłam. Powiedzcie mi, jesteście szczepione ? Czy jak np miałabym inseminacje w przyszłym tygodniu to mogę się jeszcze w tym zaszczepić ? Albo po inseminacji ?
Ja się szczepilam przed ciążą. Narazie odpuściłbym szczepienie i zaszczepiła ewentualnie w 2 trymestrze ciąży

reklama
Ja się szczepiłam przed iui 1 dawka, mialam już stymulacje i Doktor powiedziała, że mam brac Pfizera lub Moderne wtedy będę mogła przyjąć druga dawka w ciazy. Finalnie w ciążę po iui nie zaszłam, wiec przyjelam normalnie dwie dawki. Pytanie raczej czy 1 dawka do Twojej IuI to nie będzie za mało czasu? Lepiej dopytaj swojego lekarza.
Dziewczyny pomóżcie [emoji24] nie jestem jeszcze zaszczepiona ale tyle się ostatnio nasłuchałam o tym jak ciężko jest z COVID w ciąży i ile kobiet i dzieci umiera po porodzie, ze się wystraszyłam. Powiedzcie mi, jesteście szczepione ? Czy jak np miałabym inseminacje w przyszłym tygodniu to mogę się jeszcze w tym zaszczepić ? Albo po inseminacji ?

Do góry