eij
Fanka BB :)
Ja miałam na cyklu sztucznym też transfer. Ale lekarz zapisał mi pół ampułki ovitrelle wieczorem w dzień transferuNie brałam, cykl sztuczny u mnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na cyklu sztucznym też transfer. Ale lekarz zapisał mi pół ampułki ovitrelle wieczorem w dzień transferuNie brałam, cykl sztuczny u mnie?
Ja miałam na cyklu sztucznym też transfer. Ale lekarz zapisał mi pół ampułki ovitrelle wieczorem w dzień transferu [emoji846]
Zostanie zostanieKobietki, my z naszą Gwiazda, już w drodze do domku [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Pieknie dziekuje za wsparcie i kciuki, wierze, że z nami zostanie!
Zostanie zostanie
Ja w dniu transferu też nie miałam żadnych badań krwi robionych. Trzymam kciuki, będzie dobrzeA widzisz, to mi nie.. ja dziś ani badan krwi, ani nic.. no pozostaje czekać [emoji849]
Ja się szczepilam przed ciążą. Narazie odpuściłbym szczepienie i zaszczepiła ewentualnie w 2 trymestrze ciążyDziewczyny pomóżcie nie jestem jeszcze zaszczepiona ale tyle się ostatnio nasłuchałam o tym jak ciężko jest z COVID w ciąży i ile kobiet i dzieci umiera po porodzie, ze się wystraszyłam. Powiedzcie mi, jesteście szczepione ? Czy jak np miałabym inseminacje w przyszłym tygodniu to mogę się jeszcze w tym zaszczepić ? Albo po inseminacji ?
Dziękuje !Ja się szczepilam przed ciążą. Narazie odpuściłbym szczepienie i zaszczepiła ewentualnie w 2 trymestrze ciąży
Ja w dniu transferu też nie miałam żadnych badań krwi robionych. Trzymam kciuki, będzie dobrze [emoji8]
Dziewczyny pomóżcie [emoji24] nie jestem jeszcze zaszczepiona ale tyle się ostatnio nasłuchałam o tym jak ciężko jest z COVID w ciąży i ile kobiet i dzieci umiera po porodzie, ze się wystraszyłam. Powiedzcie mi, jesteście szczepione ? Czy jak np miałabym inseminacje w przyszłym tygodniu to mogę się jeszcze w tym zaszczepić ? Albo po inseminacji ?