Artemida90
Fanka BB :)
Wysoki progesteron nie szkodzi, jak najbardziej jest prawidłowyDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysoki progesteron nie szkodzi, jak najbardziej jest prawidłowyDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Wysoki progesteron nie szkodzi, jak najbardziej jest prawidłowy [emoji4]
Masz bardzo ładny progesteronDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Ja mam 80 i jest okDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Super rośnijcie pięknie !U mnie beta z wczoraj 372, w sobotę wynosiła 92 za dwa tygodnie mam wizytę
Wg mnie to bardzo ladny wynikDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Spokojnie, nadmiar progesteronu nie szkodzi dzidzi także nic się nie bójDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Bardzo ładny wynik lepiej w ta stronę niż jakby był za niskiDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
Piękny przyrostU mnie beta z wczoraj 372, w sobotę wynosiła 92 za dwa tygodnie mam wizytę