@Mayred91 Karola mi to z ust wyjęłaBardzo ładny wynik lepiej w ta stronę niż jakby był za niski
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
GratulacjeU mnie beta z wczoraj 372, w sobotę wynosiła 92 za dwa tygodnie mam wizytę
Karola z nadzieją
A wrócimy do kalendarza? bo ja nie pamietam kto, co i kiedy? A trzymałabym mocniej kciuki
Dobry pomysl tylko czy ktos sie znajdzie kto bedzie mial czas na prowadzenie kalendarza....A wrócimy do kalendarza? bo ja nie pamietam kto, co i kiedy? A trzymałabym mocniej kciuki
Kciuki zacisniete oby bylo jak najwiecej jajeczekHejka
Wracam właśnie z drugiego monitoringu i ustalilismy z Doktorem, że Dzień Nauczyciela w tym roku świętuję na mojej pierwszej (i mam nadzieję, że ostatniej) punkcji. Bardzo proszę o trzymanie kciuków w czwartek.
Miłego popołudnia
Evelyn1919
Ja miałam >60 i lekarz ocenił to jako dobryDziewczyny mam wyniki progesteronu, czy któraś się może zna na nich, chyba są zbyt wysokie . Aktualnie 5tc . Pomocy Zobacz załącznik 1325783
eij
Super super superDziewczyny chwilę mnie tutaj nie było dzisiaj jest 8 dzień po transferze 5 dniowej blastki. Co myślicie? Taki wynik
reklama
eij
Mi klinika zaleciła badań proga w 3dpt, 7dpt, 10dpt i ostatni raz 16dpt jak jechałam na wizytę. Przy kolejnych wizytach lekarz już nie kazał bo mówił że progesteron ma to do siebie że rośnie skokowo i rano mogę mieć inny, a za kilka godzin dwa razy wyższy i na odwrót.Dziewczyny chwilę mnie tutaj nie było dzisiaj jest 8 dzień po transferze 5 dniowej blastki. Co myślicie? Taki wynik
Podziel się: