Ja odroczylam stymulacje o miesiac wiec teraz biore tabletki iii strasznie wkurzona od nich jestem na wszystko... Nienawidzę tabletek, czekam na okres potem znowu tabletki i stymulacja i pod koniec października wypadnie punkcjaCo tu tak cicho ? Co u Was ? ;-)
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ty się syfem nie przejmuj ( zobaczysz jaki będziesz miała jak Dzieciaczki będą większe to dopiero pewnie powiesz , że masz syf ) Najważniejsze , że jesteście szczęśliwi to jest czas gdzie masz prawo spać i leniuchować więc śpij ile się da a dom nie ucieknie posprzątasz w swoim czasieJa zaczęłam 8 tydzień ciąży za tydzień idę do lekarza prowadzącego na pierwszą wizytę. Już się nie mogę doczekać kolejnego USG, mam nadzieję że zobaczę coś więcej niż szare plamy mdłości dalej nie mam ale za to jestem wyczulona na pewne zapachy i senna. Syf w mieszkaniu ale nic nie poradzę jak spać się chce a co u Ciebie?
eij
A co tam kochana u Ciebie się dzieje? Masz już termin drugiej inseminacji?Ty się syfem nie przejmuj ( zobaczysz jaki będziesz miała jak Dzieciaczki będą większe to dopiero pewnie powiesz , że masz syf ) Najważniejsze , że jesteście szczęśliwi to jest czas gdzie masz prawo spać i leniuchować więc śpij ile się da a dom nie ucieknie posprzątasz w swoim czasie
eij
Ja miałam robione ostatnie badania na tydzień przed punkcją i proga miałam 0.15 a estradiol 1408.Dziewczyny jaki miałyście estradiol i progesteron przed punkcja?
Be_More_Happy
Dziękuję ,że pytasz Ja czekam na @ aplikacja pokazuje,że ma przyjść w sobotę ale przeważnie mam co 28 dni to by wypadało jutro a narazie nie czuje żeby miałam go dostać więc dalej czekam jak dostanę wtedy umawiam się na monitoring cyklu No chyba , że "odpukać" znowu moja tarczyca zrobi mi psikusa jutro jadę zbadać TSH i Ft3 jak zalecił Endo to zobaczymy. 8 września także mam wizytę u niego. Mam nadzieję ,że w końcu TSH będzie ładne bo moje samopoczucie też się polepszyło , zaczęłam ćwiczyć także myślę że wyniki też będą okA co tam kochana u Ciebie się dzieje? Masz już termin drugiej inseminacji?
eij
No to trzymam kciukiDziękuję ,że pytasz Ja czekam na @ aplikacja pokazuje,że ma przyjść w sobotę ale przeważnie mam co 28 dni to by wypadało jutro a narazie nie czuje żeby miałam go dostać więc dalej czekam jak dostanę wtedy umawiam się na monitoring cyklu No chyba , że "odpukać" znowu moja tarczyca zrobi mi psikusa jutro jadę zbadać TSH i Ft3 jak zalecił Endo to zobaczymy. 8 września także mam wizytę u niego. Mam nadzieję ,że w końcu TSH będzie ładne bo moje samopoczucie też się polepszyło , zaczęłam ćwiczyć także myślę że wyniki też będą ok
Hej, ja jutro wybieram się na USG i na dniach 3ci zabieg insemonacjiHej dziewczyny.
Jestem dzis po 2 inseminacji. Tym razem pecherzyki 20mm i 14mm. Nasienie 69mln.
Po ostatnich przygodach i stresach z dostarczeniem nasienia, bladym tescie i okresie zaraz po nim, czuje ze tym razem sie uda
Trzymajcie prosze kciuki i slijcie dzidziusiowe pylki.
Jest ktos jeszcze kto teraz podchodzi do procedury lub czeka na testowanie?
Milego dnia wszystkim!
Merlot
Hej, ja jutro wybieram się na USG i na dniach 3ci zabieg insemonacji
Powodzenia! Kciuki za piekne pecherzyki I szczesliwe trzecie podejscie!
Daj znac jutro jak poszlo!
reklama
Be_More_Happy
DziękujęNo to trzymam kciuki
Podziel się: