reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja zaczęłam 8 tydzień ciąży 😃 za tydzień idę do lekarza prowadzącego na pierwszą wizytę. Już się nie mogę doczekać kolejnego USG, mam nadzieję że zobaczę coś więcej niż szare plamy 😆 mdłości dalej nie mam 😁 ale za to jestem wyczulona na pewne zapachy i senna. Syf w mieszkaniu ale nic nie poradzę jak spać się chce 🤪 a co u Ciebie?
Ty się syfem nie przejmuj ( zobaczysz jaki będziesz miała jak Dzieciaczki będą większe to dopiero pewnie powiesz , że masz syf 😁) Najważniejsze , że jesteście szczęśliwi to jest czas gdzie masz prawo spać i leniuchować więc śpij ile się da a dom nie ucieknie posprzątasz w swoim czasie 😁🥰

Ty się syfem nie przejmuj ( zobaczysz jaki będziesz miała jak Dzieciaczki będą większe to dopiero pewnie powiesz , że masz syf 😁) Najważniejsze , że jesteście szczęśliwi to jest czas gdzie masz prawo spać i leniuchować więc śpij ile się da a dom nie ucieknie posprzątasz w swoim czasie 😁🥰
A co tam kochana u Ciebie się dzieje? Masz już termin drugiej inseminacji?

A co tam kochana u Ciebie się dzieje? Masz już termin drugiej inseminacji?
Dziękuję ,że pytasz 😘 Ja czekam na @ aplikacja pokazuje,że ma przyjść w sobotę ale przeważnie mam co 28 dni to by wypadało jutro a narazie nie czuje żeby miałam go dostać więc dalej czekam jak dostanę wtedy umawiam się na monitoring cyklu ☺️ No chyba , że "odpukać" znowu moja tarczyca zrobi mi psikusa jutro jadę zbadać TSH i Ft3 jak zalecił Endo to zobaczymy. 8 września także mam wizytę u niego. Mam nadzieję ,że w końcu TSH będzie ładne bo moje samopoczucie też się polepszyło , zaczęłam ćwiczyć także myślę że wyniki też będą ok ☺️

Dziękuję ,że pytasz 😘 Ja czekam na @ aplikacja pokazuje,że ma przyjść w sobotę ale przeważnie mam co 28 dni to by wypadało jutro a narazie nie czuje żeby miałam go dostać więc dalej czekam jak dostanę wtedy umawiam się na monitoring cyklu ☺️ No chyba , że "odpukać" znowu moja tarczyca zrobi mi psikusa jutro jadę zbadać TSH i Ft3 jak zalecił Endo to zobaczymy. 8 września także mam wizytę u niego. Mam nadzieję ,że w końcu TSH będzie ładne bo moje samopoczucie też się polepszyło , zaczęłam ćwiczyć także myślę że wyniki też będą ok ☺️
No to trzymam kciuki 😀👍

Hej dziewczyny.
Jestem dzis po 2 inseminacji. Tym razem pecherzyki 20mm i 14mm. Nasienie 69mln.
Po ostatnich przygodach i stresach z dostarczeniem nasienia, bladym tescie i okresie zaraz po nim, czuje ze tym razem sie uda 💪
Trzymajcie prosze kciuki i slijcie dzidziusiowe pylki.

Jest ktos jeszcze kto teraz podchodzi do procedury lub czeka na testowanie?

Milego dnia wszystkim! 💙
Hej, ja jutro wybieram się na USG i na dniach 3ci zabieg insemonacji😉

reklama
Do góry