reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja zaczęłam 8 tydzień ciąży 😃 za tydzień idę do lekarza prowadzącego na pierwszą wizytę. Już się nie mogę doczekać kolejnego USG, mam nadzieję że zobaczę coś więcej niż szare plamy 😆 mdłości dalej nie mam 😁 ale za to jestem wyczulona na pewne zapachy i senna. Syf w mieszkaniu ale nic nie poradzę jak spać się chce 🤪 a co u Ciebie?
Ty się syfem nie przejmuj ( zobaczysz jaki będziesz miała jak Dzieciaczki będą większe to dopiero pewnie powiesz , że masz syf 😁) Najważniejsze , że jesteście szczęśliwi to jest czas gdzie masz prawo spać i leniuchować więc śpij ile się da a dom nie ucieknie posprzątasz w swoim czasie 😁🥰

Ty się syfem nie przejmuj ( zobaczysz jaki będziesz miała jak Dzieciaczki będą większe to dopiero pewnie powiesz , że masz syf 😁) Najważniejsze , że jesteście szczęśliwi to jest czas gdzie masz prawo spać i leniuchować więc śpij ile się da a dom nie ucieknie posprzątasz w swoim czasie 😁🥰
A co tam kochana u Ciebie się dzieje? Masz już termin drugiej inseminacji?

A co tam kochana u Ciebie się dzieje? Masz już termin drugiej inseminacji?
Dziękuję ,że pytasz 😘 Ja czekam na @ aplikacja pokazuje,że ma przyjść w sobotę ale przeważnie mam co 28 dni to by wypadało jutro a narazie nie czuje żeby miałam go dostać więc dalej czekam jak dostanę wtedy umawiam się na monitoring cyklu ☺️ No chyba , że "odpukać" znowu moja tarczyca zrobi mi psikusa jutro jadę zbadać TSH i Ft3 jak zalecił Endo to zobaczymy. 8 września także mam wizytę u niego. Mam nadzieję ,że w końcu TSH będzie ładne bo moje samopoczucie też się polepszyło , zaczęłam ćwiczyć także myślę że wyniki też będą ok ☺️

Dziękuję ,że pytasz 😘 Ja czekam na @ aplikacja pokazuje,że ma przyjść w sobotę ale przeważnie mam co 28 dni to by wypadało jutro a narazie nie czuje żeby miałam go dostać więc dalej czekam jak dostanę wtedy umawiam się na monitoring cyklu ☺️ No chyba , że "odpukać" znowu moja tarczyca zrobi mi psikusa jutro jadę zbadać TSH i Ft3 jak zalecił Endo to zobaczymy. 8 września także mam wizytę u niego. Mam nadzieję ,że w końcu TSH będzie ładne bo moje samopoczucie też się polepszyło , zaczęłam ćwiczyć także myślę że wyniki też będą ok ☺️
No to trzymam kciuki 😀👍

Hej dziewczyny.
Jestem dzis po 2 inseminacji. Tym razem pecherzyki 20mm i 14mm. Nasienie 69mln.
Po ostatnich przygodach i stresach z dostarczeniem nasienia, bladym tescie i okresie zaraz po nim, czuje ze tym razem sie uda 💪
Trzymajcie prosze kciuki i slijcie dzidziusiowe pylki.

Jest ktos jeszcze kto teraz podchodzi do procedury lub czeka na testowanie?

Milego dnia wszystkim! 💙
Hej, ja jutro wybieram się na USG i na dniach 3ci zabieg insemonacji😉

reklama
Do góry